Actrița Anne Heche, în stare critică, după un accident rutier

De: Ana Obretin / 06.08.2022, 10:07
Actrița Anne Heche, în stare critică, după un accident rutier

Actrița americană Anne Heche a fost internată în spital după ce a intrat cu mașina într-o reședință din Los Angeles, provocând incendierea automobilului și a casei.

Potrivit CNN, care citează Departamentul de Pompieri din Los Angeles, actrița a intrat cu mașina într-o clădire de locuințe cu două etaje din cartierul Mar Vista, „a compromis structural casa și a provocat un incendiu puternic”.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

5 actori mari a căror carieră a intrat în declin spre bătrânețe

Actrița a fost salvată din mașină și dusă la un spital local în stare critică; iar pompierii au stins incendiul în aproximativ o oră.

CNN a confirmat că Heche a fost șoferul, citând o sursă anonimă. Departamentul de poliție din Los Angeles a declarat pentru presa că mașina a ieșit de pe șosea și a lovit casa, având viteză mare, și că șoferul a suferit arsuri.

Purtătorul de cuvânt al lui Anne Heche nu a răspuns imediat solicitării de a comenta informația din partea The Hollywood Reporter.

Actrița în vârstă de 53 de ani a câștigat un premiu Daytime Emmy la începutul carierei, pentru rolul din serialul „Another World”. Ea este, de asemenea, cunoscută pentru apariția în filme precum „I Know What You Did Last Summer”, „Six Days”, „Seven Nights” și remake-ul „Psycho”, de Gus Van Sant. Alte producții TV în care a jucat sunt „Men in Trees”, „Hung” și „Save Me”.

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa, implicat într-un accident rutier; cum se simte actorul

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier grav. Care este starea actorului

Foto: Profimedia Images