Actrița Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul ei copil

De: Ana Obretin / 09.09.2021, 09:28
Actrița Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul ei copil

Actrița americană premiată cu Oscar Jennifer Lawrence și soțul ei, Cooke Maroney, așteaptă primul lor copil.

Informația a fost confirmată pentru The Hollywood Reporter de purtătorul de cuvânt al actriței. Lawrence, despre care se știe că nu oferă detalii despre viața ei personală pe rețelele de socializare online, nu a vorbit în public despre sarcină.

Maroney, un comerciant de artă în vârstă de 37 de ani, a cerut-o în căsătorie pe starul seriei „The Hunger Games” în februarie 2019, după aproximativ doi ani de la debutul relației. Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie a aceluiași an în Rhode Island, SUA. Lawrence, în vârstă de 31 de ani, și Maroney au invitat mai mulți prieteni celebri la nunta lor, inclusiv pe Emma Stone, Adele și Amy Schumer.

Lawrence, actrița cel mai bine plătită din lume în 2015 și 2016, a vorbit despre relația lor în podcastul „Naked With Catt Sadler” în 2019. „Abia îl cunoscusem pe Cooke și am și vrut să mă căsătoresc cu el”, a spus ea la momentul respectiv. „Am vrut să ne căsătorim. Am vrut să ne angajăm pe deplin”, a mai spus actrița.

Cel mai recent film al lui Jennifer Lawrence, „X-Men: Dark Phoenix”, a fost lansat în 2019. Următorul ei film este „Don’t Look Up”, cu Meryl Streep, Leonardo DiCaprio, Timothée Chalamet și Jonah Hill. De altfel, Netflix a publicat miercuri trailerul superproducției, care va fi lansată pe platforma de streaming pe 24 decembrie.

Vezi trailerul mai jos:

Jennifer Lawrence a primit un Oscar și un Glob de Aur pentru rolul din „Silver Linings Playbook” (2012). De-a lungul carierei a mai primit două Globuri de Aur, pentru rolurile din „Joy” (2015) și „American Hustle” (2013), dar și un BAFTA, șapte MTV Movie Awards și șase People’s Choice Awards.

CITEȘTE ȘI: Jennifer Lawrence renunţă la conturile de pe reţelele de socializare

Ea e cea mai bine plătită actriţă din lume. Venituri de 46 milioane de $ – FOTO

Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, este însărcinată a doua oară

Foto: Profimedia Images