Primele imagini din „Don’t Look Up”, thrillerul cu DiCaprio și Jennifer Lawrence

De: Ana Obretin / 08.09.2021, 17:41
Primele imagini din

Netflix a făcut publice primele imagini din thrillerul „Don’t Look Up”, scris, produs și regizat de Adam McKay și în care joacă Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence.

Filmul „Don’t Look Up” va avea premiera pe platforma de streaming pe 24 decembrie.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), o proaspătă absolventă a facultății de astronomie, și profesorul ei, dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio), fac o descoperire uluitoare: o cometă care orbitează în sistemul solar. Prima problema este că traiectoria ei indică o coliziune directă cu Pământul. A doua este că nimănui nu pare să-i pese. Aparent, vestea unei comete de dimensiunea Everestului care ar putea distruge Pământul este una greu de digerat, potrivit sinopsisului oferit Apropo de Netflix.

Cu ajutorul doctorului Oglethorpe (Rob Morgan), Kate și Randall pornesc într-un turneu mediatic, care îi poartă din cabinetul indiferentei doamnă președinte Orlean (Meryl Streep) și al fiului ei lingușitor și angajat în funcția de șef de personal, Jason (Jonah Hill), până în studiourile The Daily Rip, un matinal plin de viață, găzduit de Brie (Cate Blanchett) și Jack (Tyler Perry). La doar șase luni distanță de impactul cu cometa, gestionarea unui flux de știri de 24 de ore și atragerea atenției publicului obsedat de rețelele de socializare înainte de a fi prea târziu se dovedește a fi o sarcină surprinzător de comică. De ce este nevoie să faci pur și simplu omenirea să privească în sus?!

CITEȘTE ȘI: “Killers of the Flower Moon”: prima imagine oficială cu Leonardo DiCaprio în filmul lui Scorsese

Leonardo DiCaprio, într-un remake al filmului danez „Another Round”, proaspăt premiat cu Oscar

Foto: Netflix