Actrița Phoebe Waller-Bridge părăsește seria „Mr. & Mrs. Smith”

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 10:00
Actrița Phoebe Waller-Bridge părăsește seria

Actrița și scenarista Phoebe Waller-Bridge a părăsit proiectul de adaptare într-un serial a filmului „Mr. & Mrs. Smith”, în care au jucat Brad Pitt și Angelina Jolie. 

Surse apropiate proiectului au declarat pentru The Hollywood Reporter că actrița premiată cu Emmy pentru serialul „Fleabag” și Donald Glover, cu care urma să joace, au avut niște diferende creative. Glover, care a venit cu ideea serialului, a rămas co-creator, producător executiv și star al producției care va fi difuzată pe platforma de streaming Amazon. Rolul lui Waller-Bridge va fi acum refăcut, deoarece seria este programată să aibă premiera în 2022. În prezent se lucrează la scenariu, producția urmând să înceapă anul viitor.

Vestea vine la șapte luni după ce anunțul parteneriatului dintre cei doi artiști premiați cu Emmy pentru actualizarea thrillerului de acțiune a creat o adevărată frenezie în social media. Waller-Bridge filmează în prezent pentru „Indiana Jones 5″ și a contribuit la scrierea scenariului celui de-al 25-lea film James Bond, „No Time to Die”. Waller-Bridge este, de asemenea, producător al sezonului final al producției AMC/ BBC America „Killing Eve”.

La rândul său, Donald Glover este în postproducție cu cel de-al treilea sezon al serialului premiat cu Emmy „Atlanta”, care va avea premiera în prima jumătate a anului 2022.

„Mr. & Mrs. Smith” este parte a unui acord global semnat de Donald Glover cu Amazon în februarie. În cadrul acordului, Glover lucrează și la „Hive”, o serie despre care se zvonește că va prezenta un personaj similar lui Beyoncé și care este scrisă de Janine Nabers („Watchmen”, „Away”). Printre scenariștii recrutați pentru a lucra la acest serial se numără și Malia Obama, fiica fostului președinte american.

CITEȘTE ȘI: “Domnul şi doamna Smith” / Mr. and Mrs. Smith (SUA, 2005) – trailer – Apropo.ro (apropotv.ro)

Childish Gambino, dat în judecată pentru plagiat, din cauza piesei “This Is America”

Foto: Profimedia Images