Actrița Regina King și-a lăsat amprentele în cimentul de pe Hollywood Boulevard

De: Ana Obretin / 29.10.2021, 14:57

Actrița premiată cu Oscar Regina King și-a lăsat amprentele mâinilor și picioarelor în cimentul din fața Chinese Theatre de pe Walk of Fame din Hollywood.

King a dansat puțin în timp ce stătea desculță în cimentul umed și a gravat sub numele ei expresia „No place like home”, versul de deschidere a piesei tematice pentru „227”, serialul TV de la sfârșitul anilor 1980 cu care a devenit cunoscută.

CITEȘTE ȘI: Michael B. Jordan, Carrie Fisher, printre cei onorați cu o stea pe Walk of Fame în 2022 

Rotten Tomatoes:  Topul celor mai bune filme din 2020. Ce peliculă conduce în preferințele criticilor

Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)

„Acest lucru înseamnă atât de mult”, a spus King în timpul ceremoniei, care a avut loc joi. „Mulți oameni vor vedea asta și vor crede că vine de la ‘Vrăjitorul din Oz’, dar, de fapt, vine de la începutul meu”, a mai spus aceasta.

În 2019, King a câștigat un premiu Oscar și un Glob de Aur pentru interpretarea din „If Beale Street Could Talk”. Filmul este o adaptare cinematografică a unui roman de James Baldwin, potrivit Reuters. Ea și-a făcut debutul regizoral ]n lungmetraj cu drama „One Night in Miami…”, care imaginează o întâlnire între activistul Malcolm X, pugilistul Muhammad Ali, jucătorul NFL Jim Brown și cântărețul Sam Cooke, în februarie 1964.

Cel mai recent film în care joacă Regina King este producția Netflix „The Harder They Fall”, inspirat de cowboy afro-americani din viața reală.

„Nu există o limită de timp, nu există o dată trecută deja pentru a-ți îndeplini visurile”, a spus King în semn de încurajare pentru oricine vrea să-i calce pe urme. „Dacă îți place ceea ce faci, nu ar trebui să încetezi niciodată să lucrezi la asta”, a mai spus ea.

CITEȘTE ȘI:

Foto: Profimedia Images