Sophie Turner, într-un thriller despre cazul real al unui scriitor care și-a ucis soția

De: Loredana Toma / 02.06.2021, 16:10
Sophie Turner, într-un thriller despre cazul real al unui scriitor care și-a ucis soția

Actrița Sophie Turner revine la HBO pentru un thriller bazat pe o poveste reală, cea a scriitorului Michael Peterson, acuzat că și-a ucis soția.

Vedeta serialului “Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” va juca în miniseria “The Staircase”, bazată pe mai multe cărți și articole despre cazul Michael Peterson. Turner va interpreta rolul lui Margaret Ratliff, una dintre fiicele adoptive ale scriitorului, potrivit Variety.

Cazul Peterson a fost, de altfel, și subiectul unui documentar francez, intitulat tot “The Staircase” și lansat în 2004. Din distribuția serialului, care va avea opt episoade, mai fac parte actorii Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche, Rosemarie DeWitt și Parker Posey. Seria este scrisă și produsă de Antonio Campos (“The Devil All the Time”) și Maggie Cohn (“American Crime Story”).

Pe lângă filme, Sophie Turner a fost ocupată cu nunta și un prim copil cu soțul ei

Din 2019, de la încheierea serialului “Game of Thrones”, unde a jucat rolul Sansa Stark, din “Game of Thrones”, actrița Sophie Turner a putut fi urmărită în mai multe proiecte, printre care drama “Survive”, despre prăbușirea unui avion, dar și thrillerul “Heavy”. Vedeta a fost ocupată și pe plan personal, căsătorindu-se cu artistul Joe Jonas și dând naștere primului lor copil, anul trecut.

În 2001, soția scriitorului Michael Peterson, Kathleen Peterson, a decedat și acesta a declarat că femeia a murit pentru că a căzut pe scările din casa în care locuiau. Însă, în urma anchetei, autoritățile au ajuns la concluzia că aceasta fusese bătută cu o armă și că Peterson a înscenat totul astfel încât să pară că a fost un accident. În cele din urmă, Peterson a fost condamnat, în 2003, pentru crimă. După opt ani, cazul a fost rejudecat din cauza unor vicii de procedura. În 2017, el a cerut reducerea pedepsei și a fost eliberat 

CITEȘTE ȘI: „Game of Thrones” le-a făcut pe multe staruri multimilionare. Cine conduce topul

30 de lucruri pe care nu le știai despre femeile din „Game of Thrones”

Audiţii la Hollywood! Cum arătau actorii înainte de a deveni celebri (VIDEO)

Foto: Profimedia Images