Adele a confirmat că va cânta la gala BRIT Awards de săptămâna viitoare

De: Nicoleta Lepădatu / 03.02.2022, 08:28
Adele a confirmat că va cânta la gala BRIT Awards de săptămâna viitoare

Adele a confirmat că va cânta la gala BRIT Awards săptămâna viitoare, la două săptămâni după ce a anunţat că îşi amână concertele din cadrul rezidenței artistice din Las Vegas în condiţiile în care jumătate din echipa sa s-a infectat cu SARS-CoV-2, conform Reuters.

Interpreta hiturilor „Hello” şi „Someone Like You” va urca pe scenă în oraşul ei natal, Londra, pe 8 februarie, în cadrul ediţiei din acest an a premiilor industriei muzicale britanice, la care este și nominalizată la patru categorii.

„Sunt foarte fericită să vă spun că voi cânta la BRITS săptămâna viitoare!”, a scris Adele pe Instagram marţi seara, spunând și că că va apărea în emisiunea „The Graham Norton Show”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

La ediţia din acest an, Adele – care a ocupat primele poziţii în topurile din întreaga lume cu albumul ”30”, ce marchează revenirea artistei pe scena muzicală – a obţinut patru nominalizări, la categoriile ‘„cel mai bun album”, „cel mai bun artist”, „cea mai bună melodie”, pentru ”Easy On Me” şi „cel mai bun artist pop/R&B”.

Pe scena de la gala BRIT Awards vor urca, de asemenea, printre alţii, Ed Sheeran, Liam Gallagher şi Little Simz.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Adele și Ed Sheeran, printre starurile care conduc topul nominalizărilor la BRIT Awards

Adele a anunțat că își amână pe termen nedeterminat rezidența în Las Vegas