Alexander Skarsgard va juca în „The Kingdom Exodus”, al lui Lars Von Trier

Apropo.ro / 09.09.2021, 17:51
Alexander Skarsgard va juca în

Alexander Skarsgard va juca un rol episodic în „The Kingdom Exodus”, al regizorului danez Lars Von Trier. Actorii scandinavi Mikael Persbrandt, Tuva Novotny, Ida Engvoll, Asta August și David Dencik se alătură, de asemenea, distribuției pentru sezonul final al serialului cult al lui Von Trier despre un spital bântuit.

Starul suedez Alexander Skarsgard („True Blood”, „Godzilla vs. Kong”) s-a alăturat distribuției „The Kingdom Exodus”, sezonul final al serialului cult al regizorului danez Lars von Trier.

Alexander Skarsgard, care a jucat alături de Kirsten Dunst în „Melancholia” lui von Trier (2011), va avea un rol episodic în serie, o dramă medicală suprarealistă despre o unitate medicală ultramodernă care este bântuită de fantome. Skarsgard va juca rolul unui avocat, o replică a rolului pe care tatăl său, Stellan Skarsgard, l-a jucat în al doilea sezon al seriei, în anii ’90.

Primele două sezoane din „The Kingdom”, cu câte 4 episoade, au fost difuzate în 1994 și 1997. Von Trier a resuscitat seria pentru un sezon final de 5 episoade, „The Kingdom Exodus”, care va avea premiera în 2022.

Vedetele suedeze Mikael Persbrandt („In a Better World”, „Eurovision Song Contest”) și Tuva Novotny („Annihilation”, „A War”) s-au alăturat distribuției „The Kingdom Exodus”, alături de actorul danez-suedez David Dencik („Chernobyl”, „McMafia”), Ida Engvoll („The Bridge”) și Asta August („Sex”).

Vecinii nordici Danemarca și Suedia vor fi asmuțiți unul împotriva celuilalt în ultimul sezon al serialului,  cu suedezii care se unesc pentru a forma grupul de discuții SA (Swedish Anonymous), pentru a-și manifesta frustrările legate de colegii danezi joviali și aroganți. Dar, în curând, lucrurile iau o întorsătură mai serioasă.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Stacy Martin, noua muză a lui Lars von Trier