Alfred Molina va juca rolul inspectorul șef Armand Gamache, în seria Amazon „Three Pines”

De: Nicoleta Lepădatu / 03.09.2021, 17:07
Alfred Molina va juca rolul inspectorul șef Armand Gamache, în seria Amazon „Three Pines”

Alfred Molina va prelua rolul inspectorului șef Armand Gamache în noua serie Amazon și Left Bank Pictures, „Three Pines”.

Starul din „Spider-Man 2” îl interpretează pe detectivul care investighează o serie de crime într-un pitoresc sat canadian. Clare Coulter („I, Daniel Blake”), Anna Tierney („Deceit”) și Rossif Sutherland („River”) fac, de asemenea, parte din distribuție.

Seria compusă din opt părți se bazează pe cele mai bine vândute romane polițiste scrise de Louise Penny și se filmează în Montreal și Quebec până în luna decembrie. Acesta reprezintă primul proiect care se desfășoară în Canada pentru producătorii Left Bank Pictures, care au în palmares și „The Crown”.

„Cu „Three Pines” continuăm să creștem lista noastră de producții originale locale și investițiile globale în Canada”, a spus Christina Wayne, șefa producțiilor originale canadiene de la Amazon Studios. „Seria va fi prima noastră dramă produsă la nivel local și suntem încântați să lucrăm cu Left Bank pentru a aduce aceste personaje complexe, decoruri unice și mistere construite cu măiestrie pe care Louise le-a creat, în Prime Video. Alfred Molina întruchipează perfect natura cerebrală și compasivă a lui Gamache și conduce o distribuție extraordinară.”

„Alfred Molina este unul dintre actorii mei preferați și este emoționant să lucrez din nou cu el”, a spus Andy Harries, director executiv la Left Bank Pictures. „Căldura, talentul și carisma lui sunt perfecte pentru a juca rolul adoratului inspector Gamache, al lui Louise Penny. Suntem privilegiați să filmăm „Three Pines” ca primul nostru serial din Canada și să aducem originalitatea și popularitatea poveștilor ei incredibile către publicul din întreaga lume.”

Andy Harries, Sharon Hughff și John Phillips vor fi producători pentru Left Bank Pictures. Sam Donovan, Emilia di Girolamo și Alfred Molina vor fi și producători executivi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE Și: Netflix și Sony au semnat un acord istoric, cu consecințe asupra francizei „Spider-Man” și nu numai