„American Pickers”: Soția lui Michael Wolfe a depus actele pentru divorț

De: Adrian Popa / 08.07.2021, 13:41
„American Pickers”: Soția lui Michael Wolfe a depus actele pentru divorț

Soția lui Michael Wolfe, unul dintre starurile emisunii „American Pickers” de pe canalul History, a depus actele pentru divorț.

Jodi Catherine Wolfe a inițiat procedurile în Williamson County, statul american Tennessee, în noiembrie 2020, dar informația a fost aflată abia acum. Cei doi s-au separat în iunie 2020.

Michael și Jodi au fost căsătoriți timp de 10 ani și au o fetiță în vârstă de 9 ani. Motivul despărțirii îl reprezintă „diferențe ireconciliabile”.

Jodi a spus, în documentele depuse în justiție, că fata locuiește cu ea.

Michael prezintă, împreună cu prietenul lui Frank Fritz, emisiunea „American Pickers”, care a ajuns la sezonul 22. Show-ul are milioane de telespectatori și a devenit un mare succes. Cei doi călătoresc prin America în căutarea de „comori”, precum obiecte de colecție și artefacte, pe care le-au strâns de-a lungul anilor colecționari.

Divorțurile și despărțirile sunt frecvente printre starurile din reality television. Christina Haack, o vedetă a HGTV, a divorțat anul trecut de Ant Anstead, iar Brandi Passante și Jarrod Schulz, alte vedete History, s-au s-a despărțit în 2019 după o relație îndelungată.

Sursa: TMZ

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI:

Veste tristă despre soția unui actor din „Baywatch”. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”

Ce a făcut vedeta din “Storage Wars” Brandi Passante după terminarea show-ului

Dan Dotson, „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari