Ce a făcut vedeta din “Storage Wars” Brandi Passante după terminarea show-ului

De: Loredana Toma / 25.01.2021, 12:19

Brandi Passante a devenit cunoscută în 2010 după ce a apărut în reality show-ul american “Storage Wars”. Pe atunci, ea și partenerul său de viață Jarrod Schulz, tatăl celor doi copii ai ei, erau cei mai cunoscuți din distribuția seriei despre oameni care licitează pentru conținutul unor spații de depozitare. Inițial, cei doi parteneri au fost întrebați “dacă vor să apară în fața camerelor de filmat preț de câteva minute, fără să se gândească, vreodată, că vor ajunge să participe la toate cele 12 episoade și chiar să lanseze, în 2014, reality show-ul ‘Brandi & Jarrod: Married to the Job'”, după cum au declarat pentru publicația The Saline Courier.

Passante: Succesul este o binecuvântare și un blestem

Passante a catalogat succesul ca fiind “atât o binecuvântare, cât și un blestem”. Pe lângă expunerea totală în public, cei doi parteneri s-au confruntat, la începutul show-lui, cu divergențe, pentru că erau împreună absolut tot timpul, și, “inevitabil, nu era o situație mereu comodă”, după cum au mărturisit chiar ei.

Citește și: Veste tristă despre soția unui actor din „Baywatch”. Atăzi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi atacată și violată”

Însă, după succesul imens și imediat din perioada 2010-2019, odată cu încheierea seriei, Passante a dispărut din viața publică. Viața ei este acum diferită. Vedeta s-a despărțit de Jarrod Schulz încă din 2019, însă separarea n-a împiedicat-o să își continue viața, ea fiind văzută deseori prin cluburi, încercând să-și găsească un nou partener care “să aibă ceva creier și ceva curaj”, după cum scria ea în mesajele de pe rețeaua de socializare online Instagram. Totodată, își crește singură cei doi copii, care acum sunt “la vârsta aceea rebelă la care cred că știu și că li se cuvine totul” și trebuie să le reamintească mereu că ea le este mamă și nu “una dintre prietenele de școală”, după propriile declarații. “Se simte lipsa unei prezențe masculine în casă. Câteodată trebuie să le cer de mai multe ori să facă chiar și un lucru mărunt”, a mai spus ea.

Foto: Profimedia Images

Pe de altă parte, când iese în oraș, o face acompaniată de prietenele sale și de partenerii lor, iar când publică mesaje pe Instagram ea arată cum “experimentează cum este să fii a treia roată la căruță”.

În altă ordine de idei, Passante are foarte mare grijă să nu-și expună copiii pe rețelele de socializare, pentru că, în primul rând, aceștia nu vor și apoi, pentru siguranța lor. Ea a povestit că primește în fiecare zi mesaje cu tentă sexuală, explicite și nu vrea să-și asume vreun risc.

2020, un an cu pierderi și acțiuni pro bono pentru vedeta din “Storage Wars”

Cât despre 2020, acesta a fost anul în care și-a pierdut nu numai tatăl, ci și un prieten foarte drag, a fost diagnosticată cu COVID-19 și s-a implicat, pro bono, în acțiunile de sprijinire a victimelor violențelor domestice, inițiate de organizația Women’s Own Worth. Totodată, Passante s-a alăturat platformei Cameo.com, unde, contra sumei de 80 de dolari, vedeta transmite mesaje scrise sau video celor care sunt interesați să-și surprindă apropiații cu o surpriză, cu diverse ocazii.

CITEȘTE ȘI: 

Vedeta “Storage Wars” Mary Padian era protejată de serviciile secrete în studenție

Dan Dotson, „Storage Wars”: Am vândut cu 500 de dolari o boxă care conţinea 7,5 milioane de dolari

FOTO: Profimedia Images, Instagram/brandipassante