Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin

De: Ana Obretin / 02.07.2021, 10:36
Ana a primit ultimul trandafir oferit de Burlacul Andi Constantin

Finala emisiunii „Burlacul”, de la Antena 1, a avut loc joi seară, după mai bine de două luni de la debut. Andi Constantin a luat cea mai grea decizie de până acum, după ce în ultima ediție a emisiunii, doar trei tinere i-au mai rămas alături.

Provocarea sa a fost să aleagă dintre trei personalități complet diferite: Simona, Ana sau Melissa. Înainte de marea finală, acestea au avut ocazia să îi prezinte lui Andi și o latură mai puțin cunoscută – fiecare dintre ele l-au prezentat părinților și au organizat ele însele întâlniri în locuri cu semnificație din orașele natale sau îndrăgite.

”A fost de departe cea mai grea experiență și e dificil când știi că, în urma deciziei tale, cineva o să sufere”, a spus Burlacul Andi Constantin înainte de ceremonia la care a trebuit să anunțe de care dintre cele trei tinere se desparte, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Melissa a fost cea care a plecat acasă, în Turcia, cu inima grea. ”A fost greu să stau în fața lui și să îmi iau la revedere. Îi urez multă fericire”, a spus aceasta.

Pentru Ana și Simona au urmat însă două întâlniri de vis în care fiecare a avut la dispoziție 24 de ore alături de Andi, înainte de ceremonia finală din acest sezon. De această dată, Burlacul Andi a întâmpinat-o prima dată pe Simona, însă doar pentru a-și lua rămas-bun de la ea înainte de a se întâlni cu Ana. ”Noi doi încă nu ne cunoaștem suficient pentru a lua o decizie atât de importantă precum căsătoria. Nu vreau să fac promisiuni de care nu sunt sigur, căsătoria este ceva ce se face o singură dată în viață, pentru mine e un lucru sfânt”, a mărturisit Andi emoționat.

”Ceea ce simt pentru tine nu e iubire, pentru că nu am avut timp. Ceea ce simt se numește drag! Drag de energia ta, de discuțiile cu tine, de căldura pe care tu o emani! Dar încă nu pot spune că sunt în punctul în care îmi pot proiecta viața în doi alături de tine pentru că încă te descopăr”, i-a spus Anei, căreia i-a dăruit nu un inel, ci brățara mamei sale, pe care chiar ea i-a încredințat-o înainte ca Andi să plece în căutarea alesei. ”Mi-a plăcut că a vorbit din suflet și a fost sincer! Nu sunt o femeie care se grăbește,  mai ales că am avut o căsnicie și a fost urmată de un divorț!”, a spus Ana, care a acceptat ultimul trandafir al Burlacului.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Oamenii căsătoriți sunt mai deprimați

Pavel Bartoș prezintă cel de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România”

Foto: Antena 1