Finala „Burlacul” are loc joi seară, la Antena 1

De: Ana Obretin / 01.07.2021, 11:08
Finala

Burlacul Andi Constantin va lua, joi seară, cea mai grea decizie de la debutul emisiunii la care participă, în finala care va avea loc de la ora 20.30, la Antena 1.

Pe parcursul a aproape două luni, burlacul Andi Constantin a avut ocazia să cunoască 25 de posibile partenere și a trăit alături de acestea experiențe unice, în timpul emisiunii filmate la noi în țară, dar și în Turcia.

În prezent, doar trei tinere i-au mai rămas alături, iar provocarea burlacului va fi să aleagă dintre trei personalități complet diferite: Simona, Ana și Melissa. Înainte de marea finală, acestea au avut ocazia să îi prezinte lui Andi și o latură mai puțin cunoscută – fiecare dintre tinere l-au prezentat părinților și au organizat ele însele întâlniri în locuri cu semnificație din orașele natale sau îndrăgite, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

„A fost o experiență frumoasă, dar și obositoare pe alocuri. Am trăit multe, am simțit multe, acest proces scoate tot din tine, cred că tocmai de aceea la final realizezi de ce ai nevoie. Sincer, nu am luat în calcul nici stresul și apăsarea finalului și nici tensiunea pe care o resimt acum. Poate am fost puțin naiv și m-am aruncat cu capul înainte. A fost un drum care m-a pus în fața unor temeri pe care le aveam, am realizat care îmi sunt limitele și care îmi sunt cu adevărat dorințele. A fost de departe cea mai grea experiență și e dificil când știi că, în urma deciziei tale, cineva o să sufere”, spune Andi Constantin.

Fanii emisiunii vor afla care a fost decizia burlacului Andi Constantin joi seară.

CITEȘTE ȘI: Pro TV aduce în România formatul „Căsătoriți pe nevăzute”

Oamenii căsătoriți sunt mai deprimați

Pavel Bartoș prezintă cel de-al doilea sezon al show-ului „Masked Singer România”

Foto: Antena 1