Antonio Banderas nu va putea interpreta rolul fondatorului Lamborghini. Cu cine va fi înlocuit actorul

De: Nicoleta Lepădatu / 16.09.2021, 06:30
Antonio Banderas nu va putea interpreta rolul fondatorului Lamborghini. Cu cine va fi înlocuit actorul

Antonio Banderas nu îl va putea interpreta pe fondatorul Lamborghini, în „Lamborghini – The Legend”, un film despre marca italiană de automobile.  Rolul îi va reveni lui Frank Grillo, conform publicației thewrap.

Antonio Banderas a renunţat la acest rol deoarece filmările coincideau cu alte proiecte în care este implicat, a spus Frank Grillo, într-un interviu acordat  în cadrul „The Adam Corolla Show”.

Actorul italo-american Frank Grillo îl va interpreta astfel pe Ferruccio Lamborghini, în viitorul film „Lamborghini – The Legend”, un proiect din care s-a retras şi Alec Baldwin care urma să-l joace pe Enzo Ferarri.

Bobby Moresco, cunoscut ca producător al filmelor „Crash” (2004) sau „Million Dollar Baby” (2004), va scrie scenariul şi va fi realizatorul acestei adaptări pentru marele ecran a cărţii „Ferruccio Lamborghini. La storia ufficiale”, scrisă de fiul său, Tonino Lamborghini.

Agenda lui Antonio Banderas este foarte încărcată în următoarele luni. Pe lângă promovarea alături de Penelope Cruz a noului său film, „Competencia Oficial”, foarte bine primit la Festival de Film de la Veneţia, el va juca alături de Harrison Ford în cel de-al cincilea lungmetraj din saga „Indiana Jones„, care urmează să fie lansată în cinematografe pe 29 iulie 2022.

Antonio Banderas este implicat şi în filmările unei miniserii bazată pe cartea „The Monster of Florence: A True Story”, care prezintă o serie de asasinate ce au avut loc între 1968 şi 1985 în regiunea Toscana (Italia).

Cunoscutul actor spaniol este totodată co-realizator al musicalului „A Chorus Line”, a cărui premieră este prevăzută să aibă loc pe 8 octombrie la Teatro Calderón din Madrid.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Antonio Banderas revine pe micile ecrane într-un miniserie despre un ucigaș în serie