Antonio Banderas va juca în „Indiana Jones 5”

De: Ana Obretin / 16.07.2021, 09:08
Antonio Banderas va juca în

Antonio Banderas este cel mai recent star care s-a alăturat distribuției filmului „Indiana Jones 5”. În lungmetrajul de aventuri mai joacă Harrison Ford, în rolul principal, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen (“Hannibal”), Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson și Thomas Kretschmann.

Filmările au început deja, în iunie, la studiourile Pinewood de lângă Londra, acesta fiind primul lungmetraj „Indiana Jones” care va fi produs sub marca Disney. Nu se cunosc foarte multe detalii despre acțiunea filmului, dar se știe că va fi lansat în cinematografe pe 29 iulie 2022.

James Mangold, care a primit aprecieri critice pentru munca sa la filmele nominalizate la Oscar „Logan” și „Ford v Ferrari”, va regiza noul film. De asemenea, Mangold a scris scenariul împreună cu Jez și John-Henry Butterworth.

Steven Spielberg, cel care a regizat primele patru filme, va rămâne implicat în diferite elemente ale proiectului și are rolul de producător, alături de Kathleen Kennedy, Frank Marshall și Simon Emanuel de la Lucasfilm. John Williams, compozitorul în vârstă de 89 de ani, cunoscut pentru multe melodii tematice celebre, inclusiv piesa principală din „Raiders of the Lost Ark”, se va ocupa de coloana sonoră. 

Antonio Banderas, cunoscut mai ales pentru rolul din filmul ‘Masca Zorro”, a câștigat o nominalizare la Oscar pentru partitura din „Dolor y Gloria/ Pain and Glory”, din 2019. Recent, a jucat în „The Hitman’s Wife’s Bodyguard” , alături de Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson și Salma Hayek. Printre proiectele sale viitoare se numără „Puss in Boots: The Last Wish” și „Uncharted”, de la Sony. 

CITEȘTE ȘI: Ford s-a epilat pentru a se opri lumea din defrisat (VIDEO)

Cel mai bun film de actiune al tuturor timpurilor

Când vedetele se transformă în supereroi adevăraţi!

Top 10 – Celebrităţi incredibil de stupide

Foto: Profimedia Images