AOC a apărut la Met Gala cu un mesaj politic inscripționat pe rochie

De: Adrian Popa / 14.09.2021, 10:55
AOC a apărut la Met Gala cu un mesaj politic inscripționat pe rochie

Alexandria Ocasio-Cortez (AOC), membră a Camerei Reprezentanților din Congresul SUA, nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj politic cu ocazia evenimentului Met Gala, la care a participat. Pe rochia ei albă a apărut, scris cu roșu, mesajul „Tax the rich” (trad. – „Taxați bogații”).

AOC este o membră a Partidului Democrat cu o orientare politică de centru-stânga. Nici Carolyn Maloney, membră a legislativului statului New York, din partea aceleiași formațiuni politice, nu a ratat ocazia de a transmite un mesaj. Pe rochia ei a apărut scris textul „Equal rights for women” (trad. – „Drepturi egale pentru femei”).

Administrația de la Casa Albă pregătește taxe mai mari pentru bogați. Președintele Joe Biden a transmis că sunt în SUA corporații care plătesc taxe mai mici decât un pompier.

Ocasio-Cortez, care a lucrat inclusiv ca ospătăriță, face parte dintr-o nouă generație de politicieni non-conformiști. Ea și-a deschis un cont pe Twitch pentru a transmite conținut legat de jocuri video. AOC este o jucătoare foarte bună de League of Legends.

Sursa: Axios

CITEȘTE ȘI:

Met Gala 2021: Eilish, Lil Nas X, Rihanna, dar și Emma Răducanu, printre vedetele invitate

MTV Video Music Awards: „Montero” – clipul anului; Connor McGregor și Machine Gun Kelly, pumni pe covorul roșu (VIDEO)

O companie îi va plăti unei persoane 1.300 de dolari pentru a se uita la filme de groază