Apariție surpriză a lui Jay-Z pe noul album al lui Kanye West

De: Ana Obretin / 23.07.2021, 12:37
Apariție surpriză a lui Jay-Z pe noul album al lui Kanye West

Rapperul Jay-Z a avut o apariție muzicală surpriză la concertul de lansare a noului album, „Donda”, al lui Kanye West.

West și-a lansat, joi, albumul de studio „Donda” într-un concert care a avut loc pe stadionul Mercedes Benz din Atlanta, SUA, și care a fost transmis în direct pe Apple Music. Deși în ultimele zile au tot apărut informații despre materialul discografic, surpriza dezvăluită joi a fost o colaborare cu Jay-Z la ultima piesă prezentată, care, aparent, are titlul  “Guess Who’s Going to Jail Tonight?”.

Așa cum a făcut-o la evenimentele anterioare similare, West nu a cântat live, ci a stat în arenă, într-o ținută roșie, cu o mască pe față. Jay nu a fost prezent fizic la eveniment, dar, în timp ce se auzea înregistrarea cu vocea sa, West a stat cu o mână în sus. 

Versurile cântate de Jay-Z, aparent din perspectiva unui om aflat în închisoare, fac referire nu numai la relația sa fraternă și uneori controversată cu West – la un moment dat, el vorbește despre „Moise și Iisus”, iar apoi spune „Aceasta ar putea fi întoarcerea la tron”, o aluzie la titlul LP-ului lor din 2012 „Watch the Throne ”-, ci și la temele mari ale albumului, care poartă numele mamei lui Kanye, Donda, decedată în 2007. Surse citate de Variety spun că Jay-Z și-a înregistrat partitura cu doar câteva ore înainte de concert.

Variety descrie noul album drept lent și contemplativ și cel mai aventuros din punct de vedere muzical de la „Life of Pablo”, material discografic lansat în 2016. Lil Baby și Pusha-T se numără printre invitați de pe acest material discografic, al zecelea de studio și care urmează albumului „Jesus is King”, lansat în 2019. 

CITEȘTE ȘI: Kanye West va lansa un nou album în viitorul apropiat

Foto: Profimedia Images