Kanye West confirmă că cel mai recent album al său, „Donda”, va fi lansat vineri

De: Nicoleta Lepădatu / 21.07.2021, 07:04
Kanye West confirmă că cel mai recent album al său, „Donda”, va fi lansat vineri

Kanye West a confirmat că noul său album „Donda” va fi lansat vineri, după ce la finalul săptămânii trecute au existat o serie de discuții pe rețelele de socializare, care dezvăluiau nu doar existența acestui material discografic, ci și faptul că va apărea foarte curând pe piață.

Data lansării a fost anunțată în timpul unei finale NBA, marți, în cadrul unei reclame Beats by Dre cu sprintera Sha’Carri Richardsona, pe care West a editat-o. Reclama prezintă melodia „No Child Left Behind” de pe album, în care se aude vocea lui West pe ceea ce pare a fi o orgă. În timp ce Richardson aleargă un sprint de 100 de metri în slow motion, având în urechi căști Beats by Dre, West cântă în mod repetat: „He’s done miracles on me”.

 

Anunțul reprezintă și un puternic mesaj de susținere pentru Sha’Carri Richardson, în vârstă de 21 de ani, care a fost suspendată din echipa olimpică a SUA pe 2 iulie, după ce a fost testată pozitiv pentru marijuana. După suspendarea lui Richardson, vedetele de la Hollywood și ale sportului și-au manifestat deschis sprijinul pentru sportivă, Kanye West fiind unul dintre acestea.

West a marcat, de asemenea, acest eveniment postând anunțul și pe pagina sa de Instagram, inactivă de mai multă vreme, împreună cu un alt set de fotografii care îl arătau cu fața acoperită, purtând lanțuri de aur în jurul gâtului, care semnifică numele fiecărui copil. Kanye West și Kim Kardashian și-au anunțat divorțul în februarie și au împreună patru copii: North, Saint, Chicago și Psalm.

„Donda”, numit după mama lui West, a fost un album foarte așteptat după cel din 2019 „Jesus Is King”, care a câștigat un Grammy pentru cel mai bun album creștin contemporan. „Donda” este cel de al zecelea album de studio al West.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Kanye West va lansa un nou album în viitorul apropiat

Tags: