Kanye West va lansa un nou album în viitorul apropiat

De: Nicoleta Lepădatu / 19.07.2021, 12:42
Kanye West va lansa un nou album în viitorul apropiat

Kanye West a interpretat noul album pentru jucătorul profesionist de baschet Kevin Durant și pentru Justin Laboy, în weekend, susține acesta din urmă.

Se speculează că West va lansa un nou album în viitorul apropiat, în urma zvonurilor despre un eveniment privat în care oaspeții s-au bucurat de o primă audiție în exclusivitate a noului album, la o petrecere care a avut loc în Las Vegas.

Primele informații în acest sens au venit de la Justin Laboy, care a spus că rapperul a interepretat albumul atât pentru el, cât și pentru jucătorul de baschet profesionist Kevin Durant în weekend.

„Kanye a cântat noul său album pentru mine și @ KDTrey5 aseară la Vegas”, a scris Laboy, pe Twitter.

În alte două tweet-uri separate, Laboy a susținut că noul album al lui West va fi lansat la un moment dat săptămâna aceasta.

„Albumul Kanye West este gata”, a scris el, „Când va fi lansat săptămâna aceasta, probabil că nu vom mai asculta nimic altceva pentru o vreme…”

Pe măsură ce tweet-urile lui Laboy au început să circule, zvonurile despre un eveniment exclusiv de audiție a albumului, din Las Vegas au început să apară online.

Producătorul Teddy Walton – care a lucrat cu Travis Scott și Bryson Tiller, precum și la melodia nominalizată la premiul Grammy a lui Kendrick Lamar, „LOVE”, a scris pe Twitter despre noul album al lui Kanye West, la care pare să fi contribuit.

 

CITEȘTE ȘI: Kanye West și Irina Shayk au fost fotografiați împreună la întoarcerea dintr-o călătorie romantică în Franța

O pereche de pantofi sport a lui Kanye West, vândută la licitație la un preț record

Foto: Profimedia images

Tags: