Ariana Grande a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului care a amenințat-o cu moartea

De: Nicoleta Lepădatu / 07.10.2021, 12:48
Ariana Grande a obținut un ordin de restricție împotriva bărbatului care a amenințat-o cu moartea

Ariana Grande a obținut un ordin de restricție pentru o perioadă de cinci ani împotriva lui Aharon Brown, care ar fi venit cu un cuțit de vânătoare și ar fi amenințat că o va ucide pe cântăreață în fața casei sale din Hollywood Hills, luna trecută.

În urma mărturiei depuse de către unul dintre agenții de securitate ai Arianei Grande în legătură cu incidentul cu pricina, judecătorul de la Curtea Supremă de Justiție din Los Angeles, Reginald L. Neal, a aprobat un ordin de protecție pentru Grande împotriva lui Brown. Conform presei, ordinul de restricție este valabil până pe 5 octombrie 2026.

Într-o petiție depusă pe 14 septembrie prin care cerea protecție pentru ea și soțul Dalton Gomez, Ariana Grande a spus că Brown a manifestat un comportament care o „îngrozește”.

Grande susține că bărbatul în vârstă de 23 de ani a început să aibă apariții „sporadice” în afara casei sale în februarie. Acestea au devenit mai dese apoi în august și septembrie, până când Brown ar fi apărut „aproape în fiecare zi și, uneori, de mai multe ori pe zi”.

„Faptul că domnul Brown vine în mod regulat la mine acasă de peste șase luni mă îngrozește”, a spus Grande în declarația sa.

„Pe baza amenințărilor sale, mă tem pentru siguranța mea și a familiei mele”, a continuat cântăreața, adăugând că se teme că, fără un ordin de protecție, Brown va „încerca să mă rănească sau să mă ucidă pe mine sau pe membrii familiei mele”.

În jurul orei 22:00 pe 9 septembrie, Brown ar fi apărut cu „un cuțit mare de vânătoare” în mână în fața casei Arianei Grande  și ar fi amenințat-o cu moartea. Brown a fost arestat în apropierea locuinței cântăreței la scurt timp după acest incident, poliția găsind un cuțit în buzunarul pantalonilor lui.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bărbat arestat la reședința cântăreței Ariana Grande, după ce a amenințat cu cuțitul