Ariana Grande și Cynthia Erivo vor juca în muzicalul ”Wicked”

De: Nicoleta Lepădatu / 05.11.2021, 08:45
Ariana Grande și Cynthia Erivo vor juca în muzicalul ”Wicked”

Ariana Grande și Cynthia Erivo urmează să sfideze în curând gravitația. Grande și Erivo le vor interpreta pe Glinda și, respectiv, Elphaba, în adaptarea pentru marele ecran de la Universal a muzicalului câștigător de Tony, sub bagheta regizorului ”In the Heights”, Jon M. Chu. El a fost ales pentru acest proiect din februarie, iar zvonurile pentru cele două roluri principale ale filmului circulă de luni de zile.

Vedetele și-au anunțat castingurile în postări pe Instagram, joi seară.

„Dragă Cynthia, să spun că sunt onorată este prea puțin pentru încântarea de a juca alături de tine. Abia aștept să te îmbrățișez. Ne vedem în Oz”, a scris Ariana Grande într-un mesaj către Erivo, trimis cu un aranjament floral roz și verde (culorile semnăturii  Glindei și a Elphabei).

Ambele vedete sunt foarte talentate, starul pop, câștigătoare a unui Grammy, Ariana Grande, debutând pe Broadway în musicalul „13” și jucând în seriale precum ”Victorious” și în viitorul film al lui Adam McKay ”Don’t Look Up”. Cynthia Erivo, pe de altă parte, a primit un premiu Tony, un Grammy și un Emmy  pentru rolul Celia în serialul revival al filmului ”The Color Purple”.

Un prequel la „Vrăjitorul din Oz”, ”Wicked” spune povestea a tot ce a condus la sosirea lui Dorothy în Oz. În varianta sa originală de pe Broadway, Idina Menzel și Kristin Chenoweth le-au portretizat pe inamicele Elphaba, care avea să devină Vrăjitoarea Rea a Vestului, și pe Glinda, Vrăjitoarea Bună. Cu teatrele de pe Broadway redeschise după o pauză lungă din cauza pandemiei de COVID-19, ”Wicked” și-a reluat recent spectacolele live.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un serial prequel al musicalului „Grease”, în pregătire la Hollywood