Austin Butler spune că a fost dus de urgență la spital imediat ce a terminat filmările pentru „Elvis”

De: Nicoleta Lepădatu / 26.05.2022, 11:39
Austin Butler spune că a fost dus de urgență la spital imediat ce a terminat filmările pentru „Elvis”

Când Austin Butler a încheiat filmările pentru biopicul lui Baz Luhrmann, „Elvis”, a aflat rapid cât de mult l-a afectat fizic rolul.

Într-un interviu pentru revista GQ publicat miercuri, actorul, care îi dă viață idolului Elvis în următorul film, a dezvăluit că, după ce filmările s-au terminat, a fost imediat dus de urgență la spital după ce s-a trezit cu dureri insuportabile.

„A doua zi m-am trezit la patru dimineața cu dureri chinuitoare și am fost dus de urgență la spital”, a spus Butler. Actorul a fost diagnosticat cu un virus care simulează apendicita și a petrecut o săptămână de recuperare țintuit la pat.

Rolul a fost unul în care Austin Butler s-a trezit efectiv înghițit, deoarece a căutat să imite personajul cât de mult se putea, citind, urmărind și ascultând tot ceea ce a găsit despre Elvis. De asemenea, a lucrat cu un profesor de dans pentru a se mișca precum Elvis, a învățat să vorbească și să cânte ca el. El a cunoscut-o și pe fosta soție a lui Presley, Priscilla, care și-a exprimat sprijinul față de actor.

După filmări, Butler a afirmat că s-a simțit diferit, chiar și în familie. „Familia mea a spus că parcă nu mai sunt eu, cel pe care ei îl știau”, a spus el.

Când producția s-a oprit după ce Tom Hanks a fost diagnosticat și spitalizat cu COVID-19, Butler a ales să rămână în Australia pentru a continua să-l studieze pe Elvis ca mijloc de a aprofunda rolul său. El a spus că apartamentul său avea „imagini cu Elvis peste tot, din fiecare perioadă a vieții sale”. În cele din urmă, i-a cerut lui Hanks sfaturi despre cum a reușit să-și păstreze sănătatea mintală în munca sa de-a lungul timpului. Sfatul cel mai important pe care Butler l-a primit de la Hanks a fost: „În fiecare zi încearcă să citești ceva care nu are nimic de-a face cu slujba pe care o faci”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Austin Butler, în discuții pentru a se alătura distribuției „Dune: Part 2” în rolul lui Feyd-Rautha

Priscilla Presley a lăudat noul film dedicat regelui rock and roll, „Elvis”, de Baz Luhrmann

Filmul „Elvis”, despre legenda rock and roll, va avea premiera mondială la Cannes