Priscilla Presley a lăudat noul film dedicat regelui rock and roll, „Elvis”, de Baz Luhrmann

De: Ana Obretin / 02.05.2022, 11:48
Priscilla Presley a lăudat noul film dedicat regelui rock and roll,

Actrița Priscilla Presley a salutat filmul biografic „Elvis” al lui Baz Luhrmann și a fost impresionată de interpretarea lui Austin Butler în rolul legendei muzicii rock and roll.

Vedeta în vârstă de 76 de ani, care a fost căsătorită cu „Regele” între anii 1967 și 1973, a vizionat noul film al lui Baz Luhrmann, împreună cu prietenul lui Elvis Jerry Schilling, și a dezvăluit că au fost foarte impresionați de portretizarea lui Austin Butler.

CITEȘTE ȘI: Top 3: Albumele muzicale preferate ale legendarului actor Steve Buscemi

10 filme biografice cu muzicieni (Video)

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Priscilla a scris: „Este o poveste adevărată, spusă strălucit și creativ, pe care numai Baz, în felul său artistic unic, ar fi putut-o realiza. Austin Butler, care l-a interpretat pe Elvis, este remarcabil. La jumătatea filmului, Jerry și cu mine ne-am uitat unul la altul și i-am spus ‘Wow!!! Bravo lui’. Știa că are o personalitate de interpretat. Era extrem de nervos jucând acest rol. Îmi pot doar imagina”.

Priscilla și-a împărtășit și amintirile despre managerul lui Elvis, colonelul Tom Parker, care este interpretat de Tom Hanks în film. Ea a scris: „Ce personaj era. Colonelul avea două laturi, eu și Jerry am fost martori la amândouă”.

„Povestea, după cum știm toți, nu are un final fericit. Dar cred că veți înțelege puțin mai mult din călătoria lui Elvis, scrisă de un regizor care și-a pus inima, sufletul și multe ore în acest film”, a mai scris aceasta.

Imagini din film au fost proiectate la CinemaCon din Las Vegas săptămâna trecută, iar Butler a dezvăluit cum a încercat să surprindă „umanitatea” vedetei. Actorul în vârstă de 30 de ani a spus: „Principalul lucru pe care mi-am propus să-l găsesc a fost umanitatea lui. El este unul dintre acei indivizi care au fost ridicați la un statut de simbol aproape supraomenesc”, a mai spus acesta.

Filmul va avea premiera la ediția de anul acesta a Festivalului de la Cannes (17 – 28 mai)

Vezi trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: Cât de poluantă este producția de filme și cum încearcă industria să devină mai verde

Foto: Profimedia Images