Avionul lui Miley Cyrus a fost lovit de fulger și forțat să aterizeze de urgență înainte de un concert în Paraguay

De: Nicoleta Lepădatu / 24.03.2022, 07:36
Avionul lui Miley Cyrus a fost lovit de fulger și forțat să aterizeze de urgență înainte de un concert în Paraguay

Miley Cyrus trebuia să fie cap de afiș al festivalului de muzică Asuncionico din Paraguay, miercuri, dar condițiile meteorologice periculoase au făcut ca avionul ei să fie lovit de fulger și forțat să facă o aterizare de urgență. Cântăreața nu a putut zbura în țară, iar festivalul Asuncionico a fost anulat ulterior din cauza vremii nefavorabile.

„Pentru fanii mei și pentru toată lumea îngrijorată după ce au auzit despre zborul meu către Asunción. Avionul nostru a fost prins într-o furtună neașteptată și lovit de fulger. Echipajul, trupa, prietenii și familia mea care călătoreau cu mine sunt în siguranță după o aterizare de urgență. Din păcate, nu am putut zbura în Paraguay”, a scris Miley  Cyrus pe Instagram. Ea a postat un scurt videoclip cu un fulger iluminând cerul întunecat în afara ferestrei avionului și o fotografie cu daunele suferite de acesta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Cyrus a fost capul de afiș de miercuri, iar alți interpreți care ar fi trebuit să urce pe scenă au fost Jane’s Addiction și Jhay Cortez. Cu o zi înainte fusese anulat concertul trupei Foo Fighters, alături de cele ale Doja Cat și Machine Gun Kelly. Toți artiștii au cântat la Lollapalooza Argentina cu doar câteva zile înainte, în perioada 18-20 martie. Pe 26 martie, Miley Cyrus este programată să fie cap de afiș Lollapolooza Brazilia, iar Foo Fighters urcă pe scenă a doua zi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Miley Cyrus spune că interpretarea personajului Hannah Montana i-a provocat o „criză de identitate”

Tags: