AWAKE prezintă: Vița de Vie Simfonic la Cetatea Tîrgu Mureș

De: Ana Obretin / 12.07.2021, 16:24
AWAKE prezintă: Vița de Vie Simfonic la Cetatea Tîrgu Mureș

Vița de Vie va concerta în vara aceasta alături de Filarmonica de Stat Tîrgu Mureş, la Cetatea Medievală Tîrgu Mureș, pe 22 august, în cadrul unui eveniment prezentat de AWAKE.

Spectacolul este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu, de la scenă, lumini și efecte vizuale, până la cei 40 de muzicieni prezenți pe scenă, potrivit unui comunicat remis Apropo de organizatori. Primul concert cu acest proiect special a avut loc în 2018, în cadrul celei de-a două ediții AWAKE Festival, atunci când Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Tîrgu Mureș, condusă de Remus Grama – dirijor, au fost headlinerii unei seri memorabile.

“Ne-am dorit foarte mult ca după un an și jumătate de restricții, care au dus la amânarea următoarei ediții a Festivalului AWAKE, să aducem în aceasta vară o bucățică din feelingul AWAKE în inima Mureșului și totodată, să sprijinim artiștii locali, care, împreună cu întregul sector cultural, au fost greu încercați de pandemia COVID 19 și imposibilitatea organizării evenimentelor”, spune Laura Coroianu, vicepreședinte Asociația Culturală Culturaft, organizatorul evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită și se va putea face în baza unui tichet de acces, ce poate fi descărcat gratuit de pe IaBilet, la următorul link: https://www.iabilet.ro/bilete-awake-presents-vita-de-vie-în-corzi-64963/. Cei care și-au achiziționat deja bilete la ediția amânată AWAKE Festival 2020 sau au primit o invitație la achiziționarea vinilului „Vița de Vie în Corzi Live” vor avea prioritate la obținerea tichetului de acces pentru evenimentul din 22 august.

Cu scopul de a asigura sănătatea și siguranța tuturor participanților la eveniment, atât public, cât și echipa de organizare, evenimentul va avea loc în aer liber și organizat în conformitate cu reglementările legale în vigoare la data desfășurării acestuia. Mai multe detalii privind condițiile și regulamentul de acces vor fi făcute publice în săptămâna dinaintea evenimentului.

Concertul simfonic este organizat de Asociația Culturală Culturaft.

CITEȘTE ȘI: Festivalul AWAKE revine în vară, cu o ediție „nomadă”, adaptată pandemiei

Electric Castle Special – un alt fel de festival, în august, în Cluj

Foto: Asociația Culturală Culturaft