Beyonce și Jay-Z, în noua campanie Tiffany & Co. Este primul cuplu de celebrități care pozează pentru un brand

De: Nicoleta Lepădatu / 24.08.2021, 08:23
Beyonce și Jay-Z, în noua campanie Tiffany & Co. Este primul cuplu de celebrități care pozează pentru un brand

Beyonce își oferă cel mai faimos diamant galben din lume, de la Tiffany & Co. În „About love”, noua sa campanie publicitară despre dragoste și artă, Tiffany & Co i-a ales pe Beyonce și pe soțul ei Jay-Z drept super-muze. O premieră în lumea publicității, deoarece niciun cuplu de celebrități nu a mai pozat împreună pentru un brand.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)


Este o mișcare bună pentru Tiffany & Co, care dezvăluie în aceeași campanie publicitară numeroase exclusivități: celebra casă de bijiterii are cuplul de vedete format din Beyonce și Jay-Z , care au fost de acord pentru prima dată să pozeze împreună pentru un brand. Dar asta nu este tot. În noua campanie  „About love” care combină dragostea și arta, Tiffany & Co pozează cuplul de succes în fața unei pânze aproape necunoscute a lui Jean-Michel Basquiat (pictura Equals Pi, din 1982) și dezvăluie și faimosul său diamant galben de 128,54 carate și cu 82 de fațete.

Unul dintre cele mai rare diamante galbene din lume apare maiestuos în jurul gâtului lui Beyonce. O bijuterie pe care doar trei actrițe înaintea ei au avut șansa de a o purta: Lady Gaga, la Oscarurile din 2019, Audrey Hepburn, în 1961 pentru promovarea filmului Mic dejun la Tiffany și Gal Gadot, în adaptarea Death on the Nile‟, film ce va avea premiera în cinematografe în februarie 2022. Diamantul galben de la Tiffany este una dintre cele mai frumoase bijuterii purtate în cinematografie.

În fotografiile acestei campanii, dezvăluite pe conturile de instagram ale cuplului-vedetă și ale Tiffany & Co, Beyonce și Jay-Z pozează, ultra eleganți, el într-un costum din trei piese și cămașă albă, iar ea, magistrală într-o rochie de seară neagră. Și, desigur, cu bijuterii somptuoase pe lângă diamantul galben. Parteneriatul dintre celebrul cuplu și casa de bijuterii nu este doar unul extrem de interesant, ci Tiffany & Co se angajează, prin această campanie, să doneze 2 milioane de dolari comunității negre americane pentru accesul la burse și internshipuri.

Lansarea în print a campaniei „About love”, la nivel global, va avea loc pe 2 septembrie. Pe 15 sepembrie va fi lansat și primul video.

Foto: tiffany.com

CITEȘTE ȘI: Beyonce lansează un nou album și face destăinuiri personale

Tags: