Biciclete „Stranger Things”, disponibile participanților la TIFF, la Cluj-Napoca

De: Ana Obretin / 23.06.2022, 14:43
Biciclete

Netflix lansează o provocare participanților ediției de anul acesta a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) și, bineînțeles, fanilor celebrului serial „Stranger Things”.

Până la finalul festivalului, pe 26 iunie, aceștia vor avea acces gratuit la 14 biciclete cu care se pot deplasa oriunde în Cluj. Practic, cei care au o acreditare în cadrul festivalului pot închiria fără un cost adițional o bicicletă pe care o pot folosi pentru a ajunge mai repede la proiecțiile și evenimentele TIFF, potrivit unui comunicat remis Apropo de platforma de streaming.

CITEȘTE ȘI: „Stranger Things 4”, record absolut pe Netflix. Serialul depășește Sezonul 2 din „Bridgerton”, cu 287 de milioane de ore de vizionare

INTERVIU: Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), despre noul sezon „Stranger Things”: Va răspunde la multe întrebări; povestea se extinde

Cele 14 biciclete sunt plasate în Piața Unirii din Cluj, în cadrul unei instalații care recreează o parte din atmosfera „Stranger Things”. Astfel, cei care vor ajunge acolo au posibilitatea de a se fotografia și de a fi parte din una dintre scenele serialului. Instalația transpune una dintre cele mai cunoscute scene din „Stranger Things” și ilustrează cele patru personaje care urmează să intre în orașul Hawkings pe biciclete.

Ideea a pornit de la nevoia de a avea o variantă de transport alternativ pe parcursul festivalului, dar și de a oferi publicului TIFF o experiență Upside Down. Astfel, Netflix oferă participanților festivalului o opțiune verde, integrând și oportunitatea de a lua contact cu universul Stranger Things.

Finalul celui de-al patrulea sezon „Stranger Things” va fi difuzat pe 1 iulie

Volumul 1 din Stranger Things 4 a fost lansat pe 27 mai cu episoadele 401-407, iar finalul epic al sezonului va debuta pe 1 iulie cu episoadele 408 și 409.

Vezi trailerul mai jos:

De la lansarea sa în 2016, fenomenul global a acumulat peste 65 de premii și 175 de nominalizări, inclusiv la Emmy și Grammy, SAG, DGA, PGA, WGA și BAFTA, Peabody, AFI pentru programul TV al anului, People’s Choice, MTV Movie & TV, Teen Choice și multe altele. Această producție nominalizată de trei ori la premiile Emmy la categoria „cea mai bună dramă” este una dintre cele mai urmărite de pe Netflix, sezonul 3 cumulând 582 de milioane de ore de vizionare, care l-au clasat pe locul 2 în clasamentul celor mai populare seriale în limba engleză din Top 10 de pe Netflix.

„Stranger Things” a fost creat de Frații Duffer și este produs de Monkey Massacre Productions & 21 Laps Entertainment. Frații Duffer sunt producătorii executivi ai serialului, alături de Shawn Levy și Dan Cohen de la 21 Laps Entertainment, de Iain Paterson și Curtis Gwinn.

CITEȘTE ȘI: Starul „Stranger Things” Joe Quinn dezvăluie câteva indicii despre episodul final al sezonului patru

Foto: Petean Calin Florin, via Netflix