„Black Panther: Wakanda Forever” – trailerul noului film și un omagiu adus regretatului Chadwick Boseman

De: Ana Obretin / 24.07.2022, 11:10

Distribuția și regizorul continuării filmului de succes „Black Panther”, „Black Panther: Wakanda Forever”, produs de Studiourile Marvel, i-au adus un omagiu, sâmbătă, regretatului lor coleg de breaslă Chadwick Boseman.

Lupita Nyong’o, Letitia Wright și alte vedete au participat la evenimentul Comic-Con din San Diego, SUA, pentru a prezenta lungmetrajul „Black Panther: Wakanda Forever”, care va avea premiera în cinematografe în noiembrie.

CITEȘTE ȘI: Ryan Coogler, regizorul „Black Panther”, confundat cu un jefuitor de bănci și arestat în Atlanta

Filme pe care unele celebrități nu le-au putut vedea până la capăt. Producția de la care Madonna a ieșit rușinată

Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone

Chadwick Boseman, care a interpretat personajul principal din filmul din 2018, a murit din cauza unui cancer, la vârsta de 43 de ani, la doi ani după lansarea peliculei. Acest fapt a determinat rescrierea scenariului următorului film, potrivit Reuters.

Regizorul Ryan Coogler și-a amintit că a vizionat scene din primul „Black Panther” împreună cu Boseman la o ediție anterioară Comic-Con, iar actorul l-a strâns atunci de umăr cu entuziasm. „Îți pot simți mâna pe mine chiar acum”, a spus Coogler. „Spiritul lui, pasiunea lui, geniul lui, mândria lui pentru cultura sa și impactul pe care l-a avut asupra industriei vor fi resimțite mereu”, a mai spus acesta. Fanii adunați la convenție au putut apoi să vadă primul trailer oficial al noului film.

Vizionează trailerul mai jos:

În noul film, regatul fictiv al Wakandei se confruntă cu pierderea fostului lor lider. Scenele prezentate în trailer au fost întâmpinate cu aplauze răsunătoare.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Foto: Profimedia Images