Ryan Coogler, regizorul „Black Panther”, confundat cu un jefuitor de bănci și arestat în Atlanta

De: Nicoleta Lepădatu / 10.03.2022, 08:17
Ryan Coogler, regizorul „Black Panther”, confundat cu un jefuitor de bănci și arestat în Atlanta

Regizorul „Black Panther” Ryan Coogler a fost reținut pentru scurt timp de poliție în Atlanta în ianuarie, după ce a fost confundat cu un jefuitor de bănci la o sucursală Bank of America, potrivit unui raport al poliției apărut miercuri în presă.

Regizorul a confirmat incidentul pentru publicația Variety. „Această situație nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată”, a spus el. „Cu toate acestea, Bank of America a fost alături de mine și a abordat-o cât se poate de profesionist spre satisfacția mea, așa că am trecut peste incident.”

Ryan Coogler a fost reținut și încătușat după ce a mers la Bank of America pentru a face o tranzacție pe 7 ianuarie, potrivit raportului poliției din Atlanta. Regizorul în vârstă de 35 de ani – care purta o pălărie, ochelari de soare și o mască pentru față pentru a se proteja de COVID – s-a dus la ghișeu și i-a înmânat casierului un bon de retragere cu o notă scrisă pe spate care  spunea: „Aș dori să mă retrag. 12.000 USD numerar din contul meu curent. Vă rog să numărați banii în altă parte. Aș vrea să fiu discret.”

Cu toate acestea, casierul a interpretat greșit situația ca fiind o tentativă de jaf când suma tranzacției a depășit 10.000 de dolari și a declanșat o notificare de alertă din contul bancar al lui Coogler. Casierul și-a informat apoi șeful că bănuia că este o tentativă de jaf și împreună au sunat la poliție. Patru ofițeri ai poliției din Atlanta au sosit la fața locului și i-au reținut pe doi dintre colegii lui Coogler, care îl așteptau în fața băncii într-o mașină cu motorul pornit. Ei i-au informat pe ofițeri cine este Ryan Coogler și ce purta, ceea ce se potrivea cu descrierea bărbatului suspectat că a jefuit banca. Colegii lui Coogler au fost reținuți în spatele unui vehicul de poliție, iar Coogler a fost încătușat și scos din bancă de doi dintre ofițeri. După ce au verificat identitatea lui Coogler și contul său la Bank of America, ofițerii l-au eliberat pe el și pe colegii săi.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Michaela Coel va juca în sequelul „Black Panther: Wakanda Forever”