Bob Saget, vedeta serialului „Full House”, a murit la 65 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 10.01.2022, 06:00
Bob Saget, vedeta serialului „Full House”, a murit la 65 de ani

Bob Saget, a cărui portretizare comică și caldă a tatălui văduv Danny Tanner în sitcomul „Full House” l-a făcut unul dintre cei mai îndrăgiți actori, a fost găsit mort duminică în camera sa de hotel din Orlando, Florida, a confirmat poliția pentru publicația The Hollywood Reporter. Avea 65 de ani.

Bob Saget, care era de multă vreme și gazda „America’s Funniest Videos” și se afla într-un turneu de comedie, a fost găsit fără suflare în camera lui de la Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes, au declarat autoritățile.

Nu au fost furnizate informații cu privire la cauza morții, dar departamentul șerifului a spus că detectivii nu au găsit semne de violență sau consum de droguri.

„Suntem devastați să confirmăm că iubitul nostru Bob a murit astăzi. El a fost totul pentru noi și vrem să știți cât de mult și-a iubit fanii, susținând spectacole live și aducând oameni din toate categoriile sociale împreună cu umorul său”, a declarat familia Saget într-o declarație de presă. „Deși avem nevoie să ne fie respectată intimitatea în aceste moment, te invităm să ni te alături pentru a ne aminti dragostea și veselia pe care Bob le-a adus lumii.”

Născut în Philadelphia, Bob Saget a devenit extrem de cunoscut datorită rolului lui Danny Tanner în popularul sitcom de familie „Full House”, de la ABC. Saget l-a portretizat pe Tanner, un tată a trei fiice care și-a pierdut recent soția și se mută cu fratele acesteia (John Stamos) și cel mai bun prieten (Dave Coulier). Deși show-ul ABC nu a fost un succes de critică, a atins o coardă sensibilă în rândul publicului și s-a desfășurat din 1987 până în 1995. Sitcom-ul a avut și o continuare, numită „Fuller House”, cu o mare parte din distribuția inițială.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Marilyn Bergman, recompensată cu Oscar, Emmy și Grammy, a murit

Legendarul actor Sidney Poitier a murit, la 94 de ani

Regizorul Peter Bogdanovich, laureat cu Oscar pentru filmul devenit clasic „The Last Picture Show” (1971), a murit la 82 de ani