Brian Cox, Lisa Kudrow, Edie Falco și Dean Norris vor juca în comedia HBO Max „The Parenting”

De: Nicoleta Lepădatu / 17.03.2022, 08:08
Brian Cox, Lisa Kudrow, Edie Falco și Dean Norris vor juca în comedia HBO Max „The Parenting”

HBO Max alcătuiește o distribuție de staruri pentru viitorul film original „The Parenting”.

Miercuri, streamerul a anunțat că Brian Cox, Lisa Kudrow, Edie Falco și Dean Norris au fost aleși pentru a juca în comedia de groază care are în centrul acțiunii un tânăr cuplu queer care închiriază o cabană la țară pentru a găzdui o escapadă de weekend cu părinții lor, doar pentru a descoperi că este locuită de un poltergeist de 400 de ani. Rolurile pe care le vor juca Brian Cox, Kudrow, Falco și Norris nu au fost încă anunțate.

„The Parenting” este regizat de Craig Johnson („Alex Strangelove”, „The Skeleton Twins”) după un scenariu scris de Kent Sublette. Chris Bender și Jake Weiner produc filmul pentru Good Fear Content. New Line Cinema co-produce filmul. O dată de lansare nu a fost încă anunțată.

Cox este recent câștigător al Screen Actors Guild Award și al Globului de Aur pentru rolul lui Logan Roy din succesul HBO „Succession”, care s-a încheiat cu al treilea sezon anul trecut. Actor de film veteran, el a avut roluri notabile în „Coriolanus”, „Troy”, „The Bourne Supremacy”, „Rushmore”, „The 25th Hour” și „Adaptation”.

Următoarele filme în care este programat să joace includ „The Independent”, „Prisoner’s Daughter” și „Mending the Line”. Actorul și-a lansat recent memoriile despre cariera sa, „Putting the Rabbit in the Hat”, în Anglia și Statele Unite.

Kudrow a primit un Emmy pentru rolul său ca Phoebe Buffay în sitcomul extrem de popular NBC „Friends”. De asemenea, a jucat în mai multe filme și seriale de televiziune apreciate de critici, inclusiv „The Comeback”, „Romy and Michelle’s High School Reunion”, „Booksmart” și „Feel Good”. În prezent, dă vocea personajului principal din comedia animată Fox „Housebroken” și va apărea în filmul muzical original Disney Plus „Better Nate Than Ever”.

Falco a câștigat trei premii Emmy pentru rolul ei iconic de soție de șef de clan mafiot din „The Sopranos” și un Emmy pentru rolul principal din „Nurse Jackie”. Mai recent, actrița a apărut în „Outside In” cu Jay Duplass și „The Land of Steady Habits” cu Ben Mendelsohn, a interpretat-o pe Hilary Clinton în „American Crime Story: Impeachment” și a primit o nominalizare la Emmy pentru rolul ei din seria limitată „The Menendez Murders”. Ea va apărea în primele două sequel-uri ale hitului lui James Cameron „Avatar”.

Norris este cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Hank Schrader din „Breaking Bad”, pe care l-a repetat recent în serialul prequel „Better Call Saul”. De asemenea, a jucat în serialul TNT „Claws” și apare în prezent în sitcomul CBS „The United States of Al”. Unele dintre filmele sale includ „The Hustle”, „The Secrets in Their Eyes”, „The Heartbreak Kid”, „Death Wish”, „The Book of Henry”, „Little Miss Sunshine” și „Evan Almighty”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: HBO Max, platforma de streaming premium a WarnerMedia, lansată marți în România