Bruce Springsteen și E Street Band anunță datele turneului pe care îl vor susține în 2023

De: Nicoleta Lepădatu / 24.05.2022, 12:09
Bruce Springsteen și E Street Band anunță datele turneului pe care îl vor susține în 2023

După cum era de așteptat, Bruce Springsteen și E Street Band vor reveni pe scenă la începutul anului 2023. Este vorba despre o serie de date care urmează să fie anunțate pentru turneul din SUA în februarie, urmate de spectacole pe stadioane europene care vor începe pe 28 aprilie la Barcelona și cu o a doua etapă nord-americană la început de august.

Springsteen a spus: „După șase ani, aștept cu nerăbdare întâlnirea cu fanii de anul viitor. Și aștept cu nerăbdare să împart din nou scena cu legendara trupă E Street Band. Ne vedem acolo, anul viitor – și mai departe.”

 

Concertele europene planificate deja vor avea loc la Barcelona, Dublin, Paris, Ferrara, Roma, Amsterdam, Landgraaf, Zurich, Düsseldorf, Göteborg, Oslo, Copenhaga, Hamburg, Viena, Munchen și Monza. Orașe și spectacole suplimentare din Regatul Unit și Belgia vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Datele din 2023 vor marca primele spectacole live pentru Springsteen și E Street Band de la încheierea turneului mondial de 14 luni „The River” în Australia, în februarie 2017. Ei au cântat public ultima dată la „Saturday Night Live” în Decembrie 2020, unde au interpretat două melodii de pe cel mai recent album de studio al lor, „Letter to You”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bruce Springsteen și-a vândut catalogul muzical pentru o sumă record