Câinii lui Lady Gaga au fost găsiți nevătămați și returnați cântăreței

De: Loredana Toma / 27.02.2021, 11:12
Câinii lui Lady Gaga au fost găsiți nevătămați și returnați cântăreței

Cei doi câini ai vedetei Lady Gaga care au fost furați miercuri au fost găsiți nevătămați și returnați artistei de o persoană anonimă.

Potrivit informațiilor oferite de poliția din Los Angeles, femeia care a adus câinii nu are nicio legătură cu furtul lor și, desi nu este foarte clar cum a intrat în posesia lor, se pare că va fi recompensată, întrucât Lady Gaga a precizat că “recompensa va fi oferită în orice condiții”. Artista anunțase anterior că va oferi o recompensă de o jumătate de milion de dolari pentru a-și primi înapoi câinii, din rasa bulldog francez.

Ryan Fischer, bărbatul care plimba câinii la momentul teribilului incident și care a fost împușcat în piept de agresori, este în prezent în stare stabilă și poate deja să respire fără ajutorul aparatelor. Potrivit The Sun, Gaga și reprezentanții ei au fost mereu în legătură cu medicii și s-au interesat constant de sănătatea lui Fischer, ba chiar artista a spus că “îl va iubi toată viața pentru că s-a luptat pentru familia ei”, considerându-l “un erou”.

Povestea pe scurt

Incidentul s-a produs miercuri seară, pe o alee din zona West Hollywood, unde locuiește Lady Gaga. Potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din zonă, precum și informațiilor poliției, Ryan Fischer, cel care ieșise să plimbe trei dintre câinii lui Lady Gaga, a fost acostat de doi bărbați, care au coborât rapid dintr-o mașină, au furat două dintre patrupede, iar în încăierare, unul dintre agresori l-a împușcat pe Fischer în piept.

Acesta a strigat după ajutor, spunând că a fost împușcat, că sângerează rău și că animalele au fost furate, iar unul dintre vecini a sărit să-l ajute prin compresii toracice, în timp ce un altul a sunat la Poliție și Ambulanță. Fischer a fost dus în stare gravă la spital, iar cel de-al treila câine a fost recuperat, ulterior, de polițiști.

În prezent, Lady Gaga se află la Roma, unde filmează pentru producția “Gucci”, în regia lui Ridley Scott, ce va avea lansare pe 21 noiembrie anul acesta.

CITEȘTE ȘI: Câinii lui Lady Gaga au fost răpiți, iar îngrijitorul, împușcat în piept; artista oferă recompensă  

Lady Gaga va cânta imnul național la ceremonia de învestire a lui Joe Biden 

Tony Bennett și Lady Gaga lansează al doilea album împreună 

Foto: Profimedia Images