Călătoria în spațiu a lui William Shatner, subiectul unui documentar difuzat pe 15 decembrie

De: Ana Obretin / 06.12.2021, 12:08
Călătoria în spațiu a lui William Shatner, subiectul unui documentar difuzat pe 15 decembrie

Călătoria recentă în spațiu a actorului William Shatner, la bordul unei nave Blue Origin, este explorată în „Shatner in Space”, un documentar special de o oră, care va fi difuzat de Amazon Prime Video.

Anunțul a fost făcut de Shatner însuși, în timpul unei discuții virtuale Comic-Con Experience, duminică, potrivit Variety. Producția va avea premiera pe 15 decembrie, în SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă, ulterior fiind vizate și alte teritorii.

CITEȘTE ȘI: Viața bate filmul: William Shatner a devenit cel mai în vârstă om care ajunge în spațiu

„Shatner in Space” documentează evenimentele dinaintea, în timpul și după călătoria starului serialului „Star Trek”, la bordul noii capsule Shepard NS-18 a Blue Origin. Călătoria a avut loc pe 12 octombrie. Odată cu acea călătorie, actorul a devenit cea mai în vârstă persoană care a ajuns vreodată în spațiu, la 90 de ani.

„Timpul petrecut în spațiu a fost cea mai profundă experiență pe care mi-aș fi putut-o imagina vreodată”, a spus Shatner într-un comunicat. „Acest documentar special despre călătoria mea oferă o perspectivă dramatică asupra acelei experiențe, iar speranța mea este că va inspira lumea să vadă că trebuie să mergem în spațiu pentru a salva Pământul”.

William Shatner a jucat rolul lui James T. Kirk în serialul original „Star Trek” din anii 1960. Actorul l-a jucat din nou pe căpitanul navei Starship Enterprise în șapte filme „Star Trek”, dintre care unul l-a regizat. Shatner este în prezent gazda și producătorul executiv al producției „The UnXplained” de pe History Channel.

„Shatner in Space” este produs de Amazon Studios, Blue Origin, Film 45, Jason Ehrlich Productions și Bright Spot Content. 

CITEȘTE ȘI: Lansările ”Star Trek” și ”Transformers”, amânate de către Paramount

Foto: Profimedia Images