Lansările ”Star Trek” și ”Transformers”, amânate de către Paramount

De: Nicoleta Lepădatu / 11.11.2021, 07:19
Lansările ”Star Trek” și ”Transformers”, amânate de către Paramount

”Transformers: Rise of the Beasts” a fost amânat și acum va avea premiera pe 9 iunie 2023. Anterior era programat pentru 24 iunie 2022. Filmul, sub bagheta regizorului ”Creed II”, Steven Caple Jr., îi are în distribuție pe Anthony Ramos și Dominique Fishback. Cu acțiunea situată în anii 1990, producția se apropie de sfârșitul filmărilor, în locații care au inclus Brooklyn, New York și Peru. Entertainment One, studioul de divertisment al Hasbro, este producător executiv. Skydance este co-finanțator și producător executiv.

Decizia de a face schimbări majore de dată vine în momentul în care CEO-ul Paramount, nou instalat, Brian Robbins, preia controlul studiourilor.

La începutul acestui an, regizorul Steven Caple și-a dezvăluit viziunea pentru filmul său ”Transformers”, care este inspirat de populara franciză Beast Wars din anii 1990.

„Există diferite rase de Transformers”, a spus Caple. „În filmul nostru special, sunt animale preistorice care călătoresc prin timp și spațiu și le găsim aici pe Pământ.”

Între timp, următorul film ”Star Trek” și-a mutat lansarea pe 22 decembrie 2023, după ce aceasta fusese stabilită inițial pentru 9 iunie 2023. Nu se știe cine va juca în film sau dacă actorul Chris Pine, care l-a interpretat pe Căpitanul Kirk în trei filme din perioada 2009-2016, sau oricare din echipa lui se va întoarce.

Filmul ”Star Trek” va fi regizat de Matt Shakman, cu Josh Friedman și Cameron Squires care vor rescrie un scenariu al lui Lindsey Beer și Geneva Robertson-Dworet. ”Star Trek” nu a mai apărut pe marele ecran din 2016 de la ”Star Trek Beyond”, care a avut performanțe slabe la box office, dar a fost resuscitat pe Paramount+ cu ”Star Trek Discovery” și numeroase alte spin-off-uri în difuzare. Așa cum se întâmplă din 2009, J.J. Abrams va produce noul film SF.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: William Shatner, căpitanul Kirk din „Star Trek”, ajunge în spațiu la 90 de ani