Cântăreața Demi Lovato se identifică drept non-binară

De: Loredana Toma / 19.05.2021, 17:54
Cântăreața Demi Lovato se identifică drept non-binară

Cântăreața Demi Lovato a anunțat că se identifică drept non-binară și că își va schimba oficial pronumele în they/ them (ei/ele/lor).

Cântăreața în vârstă de 28 de ani a făcut această mărturisire într-un mesaj video publicat pe rețeaua de socializare Twitter, menționând că această decizie vine după o lungă perioadă de recuperare și reflecție. De altfel, Lovato a precizat că această dezvăluire a deschis un nou nivel de vulnerabilitate, după ce, în martie, a declarat că are o orientare pansexuală. 

Demi Lovato: “Trebuie să ne trăim propriul adevăr”

Cu această ocazie, Lovato a anunțat și că va lansa o serie de podcast-uri și și-a îndemnat fanii să fie sinceri cu ei înșiși și să trăiască în adevăr.

„În fiecare zi, ne trezim și ni se dă încă o șansă să fim cine dorim noi să fim.  În 2018 eram pe punctul de a muri și acum, reflectând la asta, îmi dau seama că mi s-au întâmplat toate acele lucruri pentru că îmi ignoram propriul adevăr despre cine sunt”, a spus aceasta. 

În urmă cu doi ani, cântărețul britanic premiat cu Grammy Sam Smith s-a declarat non-binar, pentru că nu se simțea „nici bărbat, nici femeie, ci undeva între”. Iubita lui Elon Musk, Grimes, Elliot Page, Jojo Siwa, TJ Osbourne, dar și Sara Ramirez, din „Grey’s Anatomy”, se mai numără printre cei care se identifică în prezent drept non-binară.

CITEȘTE ȘI: Demi Lovato, internată într-o clinică de dezintoxicare, după o supradoză de droguri 

Demi Lovato va juca într-un serial de comedie, „Hungry”, produs de NBC 

Foto: Profimedia Images