Cântăreața Grimes a confirmat nașterea celui de-al doilea ei copil cu Elon Musk, o fetiță

De: Ana Obretin / 11.03.2022, 10:21
Cântăreața Grimes a confirmat nașterea celui de-al doilea ei copil cu Elon Musk, o fetiță

Cântăreața Grimes a confirmat nașterea celui de-al doilea ei copil cu miliardarul Elon Musk, o fetiță care s-a născut în decembrie 2021.

Fetița, care a primit numele de Exa Dark Sideræl, dar este poreclită Y, potrivit Vanity Fair, s-a născut cu ajutorul unei mame surogat.

CITEȘTE ȘI: Numele lui Elon Musk apare într-o carte scrisă acum 70 de ani

Revista Time: Elon Musk este personalitatea anului 2021

Elon Musk a dezvăluit că suferă de Sindromul Asperger

Grimes, pe numele real Claire Boucher, a spus că fetița s-a născut la câteva luni după ce ea și Musk au decis să se despartă. Chiar dacă s-au împăcat, amândoi țin la libertatea lor. „Ați putea spune că este iubitul meu, dar suntem foarte liberi. Trăim în case diferite și suntem cei mai buni prieteni. Ne vedem foarte regulat, dar fiecare avem propria noastră viață și nu mă aștept ca oamenii să înțeleagă asta”, a explicat ea.

De aceea, artista de 34 de ani și șeful Tesla și SpaceX, în vârstă de 50 de ani, par să fie foarte fericiți și își doresc să mai aibă „trei sau patru” copii.

Din 2000 până în 2008, Elon Musk a fost căsătorit cu scriitoarea Justine Wilson, cu care a avut cinci copii, gemenii Griffin și Xavier, în vârstă de 18 ani, și tripleții Damian, Saxon și Kai, în vârstă de 16 ani. În 2010, s-a căsătorit cu actrița Talulah Riley, starul serialului „Westworld”, de care s-a despărțit în 2012. Cei doi s-au recăsătorit în 2013, dar au divorțat în 2016.

În septembrie anul trecut, miliardarul Elon Musk și Grimes s-au despărțit după o relație de trei ani. Musk a declarat la momentul respectiv că el și cântăreața canadiană sunt „semi-separați”. Acesta a mai spus că rămân în relații bune, Grimes locuiește în continuare în casa lui din California și vor continua să-și crească împreună fiul, X Æ A-12, care în prezent are 22 de luni.

CITEȘTE ȘI:

Foto: