Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit după o relație de 3 ani

De: Ana Obretin / 25.09.2021, 10:09
Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit după o relație de 3 ani

Miliardarul Elon Musk și cântăreața Grimes s-au despărțit după o relație de trei ani.

Fondatorul Tesla și SpaceX a declarat pentru New York Post că el și cântăreața canadiană sunt „semi-separați”. Acesta a mai spus că rămân în relații bune, Grimes locuiește în continuare în casa lui din California și vor continua să-și crească împreună fiul în vârstă de 1 an.

„În principal, munca mea la SpaceX și Tesla mă obligă să fiu mai mult în Texas sau să călătoresc în străinătate, iar munca ei se desfășoară în principal în Los Angeles”, a spus Musk pentru Post.

Antreprenorul în vârstă de 50 de ani a avut șase copii din relații anterioare, dar unul dintre ei a murit când avea 10 săptămâni. A fost căsătorit de trei ori, inclusiv de două ori cu starul serialului „Westworld” Talulah Riley, scrie Associated Press.

Grimes nu a fost căsătorită, iar fiul ei cu Musk este primul ei copil.

În luna mai, Elon Musk s-a declarat prima persoană cu Sindromul Asperger – o tulburare comportamentală din spectrul autistic – care a găzduit emisiunea de umor „Saturday Night Live”, de pe postul american NBC. Tot atunci, Musk a glumit despre numele fiului său – X Æ A-12 –, spunând că se pronunță „ca o pisică ce traversează o tastatură”.

CITEȘTE ȘI: Cum a câștigat iubita lui Elon Musk 6 milioane de dolari în 20 de minute cu NFT-uri

Cine sunt frații mai mici ai șefului Tesla, Elon Musk

Momentul când Elon Musk a primit primul lui supercar, în 1999. Plus: Cine era logodnica miliardarului pe atunci