Cariera distrusă a lui Johnny Depp va fi subiectul a trei documentare

De: Loredana Toma / 16.04.2021, 17:19
Cariera distrusă a lui Johnny Depp va fi subiectul a trei documentare

Cariera actorului Johnny Depp, grav afectată în prezent de problemele personale pe care acesta le-a avut cu fosta soție, actrița Amber Heard, va fi subiectul a trei documentare, care vor fi produse în SUA și în Marea Britanie, de compania de film Optomen în colaborare cu ITV, care încă din vara anului trecut lucrează la un show intitulat “Depp vs Heard”.

“Johnny Depp este propriul autor al căderii sale în dizgrație și este un subiect prea bun pentru a nu fi exploatat”

“Cel mai probabil, Depp și-ar dori ca această poveste să dispară peste noapte, însă istoria despre cum un multimilionar care era preferatul box office-ului și-a săpat propria groapă și a căzut în ea este un subiect prea bun pentru a fi lăsat neexplorat”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

Cele trei documentare sunt realizate după ce actorul a eșuat în încercarea sa de a face apel după ce a pierdut, în toamna anului trecut, procesul intentat pentru defăimare publicației britanice The Sun, care l-a descris într-un articol drept „bătăuș de femei”. Ulterior articolului, în urma investigațiilor, s-a stabilit că Depp a fost violent cu fosta sa soție, actrița Amber Heard, în cel puțin 12 ocazii.

Ca urmare a acestei situații, pe lângă faptul că actorul a căzut în dizgrație și a pierdut mai multe roluri importante în filme, printre care și pe cel al lui Gellert Grindelwald din franciza “Fantastic Beasts”, Depp a plătit, până în prezent, suma de 861.000 de dolari drept cheltuieli de judecată și aceasta reprezintă doar o parte din ceea ce mai are de achitat în viitor, potrivit publicației Daily Mail.

Fanii actorului, însă, s-au unit și au făcut numeroase petiții și evenimente oficiale în susținea acestuia, menționând, totodată, faptul că viața personală a unui artist nu ar trebui să îi afecteze cariera.

CITEȘTE ȘI: Un intrus s-a relaxat în locuința actorului Johnny Depp: a băut ceva și a făcut un duș

În “City of Lies”, Johnny Depp încearcă să rezolve cazul uciderii rapperului Notorious B.I.G.

“24 Depp Movie Night” – cum îl susțin fanii pe actorul căzut în dizgrație Johnny Depp

Foto: Profimedia Images