Carol Burnett va juca în sezonul final al serialului „Better Call Saul”

De: Nicoleta Lepădatu / 27.06.2022, 17:23
Carol Burnett va juca în sezonul final al serialului „Better Call Saul”

O adevărată legenda a comediei, Carol Burnett va apărea ca invitată în cel de-al șaselea și ultimul sezon din „Better Call Saul”, înfățișând un personaj pe nume Marion, a anunțat AMC. În acest moment, nu este clar cum se încadrează Marion în deznodământul călătoriei complicate și transformării anti-eroului Jimmy McGill (Bob Odenkirk) în celebrul avocat criminalist al lui Albuquerque, Saul Goodman.

„Sunt încântată să fac parte din serialul meu preferat”, a declarat Burnett, de șase ori câștigătoare a premiilor Emmy, într-un comunicat.

Pe lângă Carol Burnett, așa cum a fost anunțat anterior, Bryan Cranston și Aaron Paul vor apărea în sezonul 6 „Better Call Saul” reluându-și rolurile lui Walter White și, respectiv, Jesse Pinkman, din „Breaking Bad”, pe măsură ce serialul se apropie de final.

„Better Call Saul”, produs de Sony Pictures Television, revine pentru ultimele sale șase episoade – reprezentând a doua jumătate a sezonului 6 – începând de luni, 11 iulie, pe AMC și AMC+, cu finalul serialului stabilit pentru 15 august. Creat de Vince Gilligan și Peter Gould, este un prequel al hitului AMC „Breaking Bad”.

Burnett este cel mai bine cunoscută ca gazdă a emisiunii „The Carol Burnett Show”, care a fost difuzată pe CBS în perioada 1967-1978 și a câștigat 25 de premii Emmy în timpul difuzării sale. Ea a mai câștigat recent un Emmy pentru actriță invitată într-un serial de comedie pentru rolul din „Mad About You”. De asemenea, a câștigat șapte Globuri de Aur, un Grammy și un Tony.

„Better Call Saul” îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Tony Dalton și Giancarlo Esposito.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Vedetele „Breaking Bad” Bryan Cranston și Aaron Paul, în ultimul sezon al spinoff-ului „Better Call Saul”