Casa în care a copilărit George Harrison, scoasă la licitație

De: Ana Obretin / 08.11.2021, 15:31
Casa în care a copilărit George Harrison, scoasă la licitație

Casa în care a copilărit muzicianul George Harrison, cunoscut ca membru al trupei The Beatles, va fi scoasă la licitație.

Casa, situată în Liverpool, Marea Britanie, în care George Harrison, John Lennon și Paul McCartney își repetau piesele în adolescență – sub numele de The Quarrymen -, are un preț estimat între 160.000 și 200.000 de lire sterline (187.000 – 233.000 de euro).  Regretatul chitarist al The Beatles s-a mutat cu familia în această locuință în 1949, când avea șase ani.

CITEȘTE ȘI: Trupa The Beatles este în mod oficial prezentă pe platforma TikTok

Trailerul documentarului despre The Beatles regizat de Peter Jackson a fost lansat

Paul McCartney: John Lennon este responsabil pentru destrămarea The Beatles

Acesta a fost și locul unde Harrison a învățat să cânte la chitară, înainte ca el și familia sa să se mute, în 1962, exact pe vremea când The Beatles începea să fie apreciată la nivel mondial. După ce a fost cumpărată de un fan The Beatles, pentru 156.000 de lire sterline, în 2014, casa este acum scoasă din nou la licitație, pe 30 noiembrie.

În august, o ediție specială a celui de-al treilea album solo al lui George Harrison, „All Things Must Pass”, a fost lansată pentru a marca 50 de ani de la lansare, potrivit NME.

CITEȘTE ȘI: O universitate britanică a înființat un master în istoria și influența trupei The Beatles

Paul McCartney, în depresie din cauza trupei Beatles:” Am început să beau”

Foto: Profimedia Images