Trailerul documentarului despre The Beatles regizat de Peter Jackson a fost lansat

De: Ana Obretin / 14.10.2021, 10:02
Trailerul documentarului despre The Beatles regizat de Peter Jackson a fost lansat

Trailerul documentarului „The Beatles: Get Back”, seria în trei părți regizată de Peter Jackson pentru Disney +, a fost lansat.

„The Beatles: Get Back” este alcătuit în întregime din imagini inedite și restaurate și va transporta fanii înapoi la sesiunile de înregistrare realizate în ianuarie 1969 de trupa britanică. Miniseria va documenta procesul de creație și relația dintre membrii The Beatles, în timp ce aceștia au încercat să înregistreze 14 melodii noi, pregătind primul lor concert live din 1967, scrie NME.

Seria din trei părți este alcătuită din peste 60 de ore de imagini originale și peste 150 de ore de sunet inedit, dintre care majoritatea au fost încuiate într-un seif, peste o jumătate de secol.

Urmărește trailerul „The Beatles: Get Back” mai jos:

Concertul a fost ultimul live susținut de trupă și a avut loc pe acoperișul clădirii Savile Row din Londra. Documentarul mai include melodii clasice prezentate pe ultimele două albume ale formației, „Abbey Road” și „Let It Be”. Episoadele vor avea premiera pe Disney + pe 25, 26 și 27 noiembrie.

Recent, Paul McCartney a vorbit din nou despre destrămarea trupei, contestând categoric sugestia că el ar fi fost responsabil pentru acest fapt. Mulți au dat vina pe Paul McCartney. Dar acesta a spus că dorința lui Lennon de „a se desprinde” a fost principalul factor din spatele despărțirii. „Nu sunt persoana care a provocat despărțirea. Nu, nu, nu. John a intrat într-o cameră într-o zi și a spus: „Plec din Beatles”. Asta este sau nu instigare la destrămare?”, a spus starul britanic într-un interviu pentru BBC Radio 4.

CITEȘTE ȘI: O universitate britanică a înființat un master în istoria și influența trupei The Beatles

Paul McCartney, în depresie din cauza trupei Beatles:” Am început să beau”

Concertele trupei The Beatles din Hamburg sunt de vânzare

Foto: Profimedia Images