Paul McCartney: John Lennon este responsabil pentru destrămarea The Beatles

De: Ana Obretin / 11.10.2021, 13:22
Paul McCartney: John Lennon este responsabil pentru destrămarea The Beatles

Paul McCartney a vorbit din nou despre destrămarea trupei The Beatles, contestând categoric sugestia că el ar fi fost responsabil pentru acest fapt.

McCartney a fost invitat într-un episod din „This Cultural Life”, emisiune care va fi difuzată de BBC Radio 4 pe 23 octombrie.

„Nu am provocat destrămarea”, a spus McCartney. „Responsabilul a fost Johnny”, a mai spus el.

Fanii The Beatles au dezbătut multă vreme cine a fost responsabil 

Mulți au dat vina pe Paul McCartney. Dar acesta a spus că dorința lui Lennon de „a se desprinde” a fost principalul factor din spatele despărțirii. Detaliile despre acest eveniment au fost ascunse deoarece managerul lor le-a cerut să păstreze tăcerea până când va încheia o serie de afaceri, a spus McCartney.

Interviul va fi difuzat înainte de premiera documentarului de șase ore regizat de Peter Jackson, care relatează ultimele luni ale trupei. „The Beatles: Get Back”, lansat în noiembrie pe Disney +, va aborda cu siguranță destrămarea legendarei formații.

„Oprește-te chiar acolo. Nu sunt persoana care a provocat despărțirea. Nu, nu, nu. John a intrat într-o cameră într-o zi și a spus: „Plec din The Beatles”. Asta este sau nu instigare la destrămare?”, a spus starul britanic.  El și-a exprimat regretul, spunând că grupul încă face „lucruri destul de bune”.

„Aceasta era trupa mea, asta era treaba mea, asta era viața mea. Așa că am vrut să continue ”, a spus McCartney, potrivit AP News.

CITEȘTE ȘI: Documentarul “The Beatles: Get Back”, de Peter Jackson, va fi disponibil pe Disney+

Lady Gaga, super colaborare cu Paul McCartney

Fanii lui Kanye West se fac de ruşine: „Cine e Paul McCartney”?

Paul McCartney dezvăluie „secretul tinereții”, la 70 de ani

Foto: Profimedia Images