Catherine Zeta-Jones va juca în serialul „National Treasure”, de la Disney+

De: Nicoleta Lepădatu / 07.02.2022, 18:48
Catherine Zeta-Jones va juca în serialul „National Treasure”, de la Disney+

Catherine Zeta-Jones va juca alături de  Lisette Alexis în „National Treasure”, serialul TV Disney Branded Television pentru Disney+ produs de ABC Signature.

Serialul, al cărui producători executivi sunt Jerry Bruckheimer, la fel ca și în cazul seriei de filme cu același nume, regizorul Jon Turteltaub și scriitorii Marianne și Cormac Wibberley, este o extindere a francizei de filme „National Treasure” spuse din punctul de vedere al tinerei eroine Jess (Alexis) — o visătoare aflată în căutare de răspunsuri despre familia ei — care pornește în aventura vieții pentru a descoperi adevărul despre trecut și pentru a salva o comoară panamericană pierdută.

Câștigătoarea premiului Oscar, Catherine Zeta-Jones, o va interpreta pe Billie, o miliardară expertă în antichități pe piața neagră și vânătoare de comori care trăiește după propriul ei cod de etică. Ea s-a transformat dintr-o orfană fără bani într-o femeie de afaceri inteligentă, elegantă și aventurieră. Billie este obișnuită să obțină ceea ce își dorește – și vrea comoara panamericană. Dar nu doar pentru bani. Această comoară are mize mai profunde pentru ea.

Pe lângă Alexis, Zeta-Jones se alătură colegilor Lyndon Smith, Zuri Reed, Jake Austin Walker, Antonio Cipriano și Jordan Rodrigues.

Episodul pilot din „National Treasure” va fi regizat de Mira Nair. Bruckheimer, Cormac și Marianne Wibberley, Jonathan Littman, KristieAnne Reed, Nair și Turteltaub produc serialul, alături de Rick Muirragui, care va fi scenarist. Producția este programată să înceapă luna aceasta în Baton Rouge.

Zeta-Jones a câștigat un Oscar pentru „Chicago” și un Tony pentru debutul ei pe Broadway ca Desirée Armfeldt în „A Little Night Music” a lui Stephen Sondheim. Ea a jucat recent în filmul original Lifetime, „Cocaine Godmother”, bazat pe povestea reală a renumitei baroane a drogurilor, Griselda Blanco.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Catherine Zeta-Jones, la Castelul Peleș: Visuri de prințesă