Catherine Zeta-Jones, la Castelul Peleș: Visuri de prințesă

De: Ana Obretin / 21.10.2021, 12:45
Catherine Zeta-Jones, la Castelul Peleș: Visuri de prințesă

Actrița galeză Catherine Zeta-Jones a sosit în urmă cu câteva zile în România , pentru a filma pentru miniseria Netflix „Wednesday”, realizată de regizorul Tim Burton pentru Netflix.

Zeta-Jones a vizitat, miercuri, Castelul Peleș de la Sinaia și a publicat un clip pe Instagram. „Dacă aș fi fost vreodată prințesă, mi-ar fi plăcut să locuiesc aici. Da, asta este!”

Aceasta nu este prima oară când Zeta-Jones își exprimă încântarea privind faptul că va filma în România. „Sunt pe cale să încep filmările în România”, a declarat aceasta pe 19 septembrie, pentru Entertainment Tonight, pe covorul roșu de la gala Primetime Emmy. Iar, în urmă cu câteva zile, când a sosit în România, ea și-a salutat fanii din „frumosul București”.

Catherine Zeta-Jones este Morticia Addams în miniseria horror

Producția live action este o continuare a filmului „The Addams Family” și o are pe Jenna Ortega în rolul fiicei obsedate de moarte a familiei horror. Seria se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy.

“Personajul încearcă să-și controleze abilitățile psihice si zădărnicește o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolvă un mister supranatural legat de părinții săi, din urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit unui articol publicat de Rolling Stone în februarie.

Din distribuția serialului mai face parte Luis Guzmán, care va fi soțul Morticiei, Gomez Addams.

Acesta este primul proiect live action pentru televiziune al lui Tim Burton, cunoscut pentru unele dintre cele mai bune filme horror, ca „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”. Filmările vor avea loc în studiourile din Buftea, dar si în țară.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton va filma în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM TV si Netflix

Netflix va cumpăra catalogul scriitorului de literatură pentru copii Roald Dahl

Foto: Profimedia Images