Catherine Zeta-Jones își salută fanii din frumosul București

De: Ana Obretin / 19.10.2021, 13:14
Catherine Zeta-Jones își salută fanii din frumosul București

Actrița galeză Catherine Zeta-Jones a sosit în România, unde va filma pentru miniseria Netflix „Wednesday”, realizată de reputatul regizor Tim Burton.

Imediat ce a ajuns, actrița a ținut să le spună fanilor „bună dimineața” din  „frumosul București”.  „Soarele încă nu a răsărit în București și sunt pe punctul de a merge la coafură și machiaj pentru a deveni Morticia Addams. Dar afară, frumosul București! Bună dimineața!”, le-a transmis fanilor Zeta-Jones, într-un clip publicat pe contul ei de Facebook.

CITEȘTE ȘI: Catherine Zeta Jones, senzaţională în costum de baie! La 47 de ani are trup de zeiţă

5 trucuri de frumuseţe de la Catherine Zeta Jones

Aceasta nu este prima oară când Zeta-Jones își exprimă încântarea privind faptul că va filma în România. „Sunt pe cale să încep filmările în România”, a declarat aceasta pe 19 septembrie, pentru Entertainment Tonight, pe covorul roșu de la gala Primetime Emmy.

Doi artiști români joacă alături de Catherine Zeta-Jones în miniseria horror

Actorul George Burcea și magicianul Victor Dorobanțu au fost cooptați în distribuția miniseriei „Wednesday”. Producția live action este o continuare a filmului „The Addams Family” și o are pe Jenna Ortega în rolul fiicei obsedate de moarte a familiei horror. Seria se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy.

“Personajul încearcă să-și controleze abilitățile psihice si zădărnicește o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolvă un mister supranatural legat de părinții săi, din urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit unui articol publicat de Rolling Stone în februarie.

Din distribuția serialului mai face parte Luis Guzmán, care va fi soțul Morticiei, Gomez Addams.

Acesta este primul proiect live action pentru televiziune al lui Tim Burton, cunoscut pentru unele dintre cele mai bune filme horror, ca „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”. Show-ul a fost creat de Al Ghough și de Miles Milar,  duoul din spatele “Smallville” și „Into the Badlands”. Filmările vor avea loc în studiourile din Buftea, dar si în țară.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton va filma în România serialul „The Addams Family”, o producție MGM TV si Netflix

Netflix va cumpăra catalogul scriitorului de literatură pentru copii Roald Dahl

Foto: Profimedia Images