Jenna Ortega va fi protagonista miniseriei „The Addams Family” filmată în România de Tim Burton

De: Ana Obretin / 20.05.2021, 10:03
Jenna Ortega va fi protagonista miniseriei

Actrița Jenna Ortega va juca rolul principal în miniseria live action „Wednesday”, o continuare a producției „The Addams Family”, realizată în România de regizorul Tim Burton, pentru Netflix.

Burton va regiza și va produce noua serie, care o va avea ca personaj principal pe Wednesday, fiica obsedată de moarte a familiei Addams. Seria se va axa pe anii de studenție ai acesteia la Nevermore Academy. “Personajul încearcă să-și controleze abilitățile psihice si zădărnicește o crimă oribilă care a îngrozit orașul său și rezolvă un mister supranatural legat de părinții săi, din urmă cu 25 de ani, toate acestea în timp ce navighează prin noua sa relație încâlcită la Nevermore”, potrivit unui articol publicat de Rolling Stone în februarie.

Jenna Ortega a mai jucat în producții Netflix, precum “You” și “Richie Rich”, și-a împrumutat vocea pentru diverse seriale animate, ca “Jurassic World Camp Cretaceous” și “Elena of Avalor”, și a fost lăudată pentru rolul principal din seria “Jane the Virgin”. Ea va putea fi văzută pe marile ecrane în curând, în noul film din franciza “Scream”, programat pentru lansare în 2022, scrie Variety.

Serialul înseamnă primul proiect live action al lui Tim Burton pentru televiziune. Show-ul a fost creat de Al Ghough și de Miles Milar,  duoul din spatele “Smallville” și „Into the Badlands”. Filmările vor avea loc în studiourile din Buftea, dar si în țară. Burton, cunoscut pentru unele dintre cele mai bune filme horror, ca „The Nightmare Before Christmas”, „Corpse Bride”, „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street”, a fost în prospecție, în weekend, la Castelul Bran si la Castelul Peleș și s-ar afla în prezent în București, după cum a scris în urmă cu câteva zile Urban.ro.

Wednesday Addams este cel mai iubit personaj din povestea “Familia Addams/ The Addams Family”. A fost portretizat pe ecrane pentru prima oară de actrița Lisa Loring, în show-ul TV original “Familia Addams”, iar, la începutul anilor ‘90, actrița Christina Ricci a fost cea care a intrat în pielea personajului. În 2019, Chloe Grace Moretz i-a dat voce lui Wednesday în filmul animat “Familia Addams”.

CITEȘTE ȘI: Tim Burton 

Tim și fabrica de vise 

Actrița Christina Ricci, bătută de soț, obține ordin de restricție 

Foto: Profimedia Images