Cel de-al doilea sezon „Tiger King” are premiera pe Netflix pe 17 noiembrie (VIDEO)

De: Ana Obretin / 27.10.2021, 17:36
Cel de-al doilea sezon

Cel de-al doilea sezon al serialului „Tiger King” are premiera pe platforma de streaming Netflix pe 17 noiembrie, iar trailerul oficial a fost deja lansat.

„Tiger King” este saga plină de culoare a celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America. Faima bruscă și atenția nedorită din partea autorităților încing spiritele și dezvăluie câteva lucruri uimitoare, se arată într-un comunicat remis Apropo de Netflix.

CITEȘTE ȘI: Carole Baskin, activista din „Tiger King”, lansează cripto-moneda „$ CAT”

Joe Exotic va fi subiectul unui nou documentar pentru BBC

Cu Joe Exotic în spatele gratiilor și Carole Baskin foarte aproape de a intra în posesia grădinii zoologice cu reputație proastă, saga nominalizată la Emmy își continuă cursul întortocheat cu „Tiger King 2”, pe măsură ce apar noi revelații despre motivațiile, poveștile și secretele celor mai notorii proprietari de feline de talie mare din America. Vechi dușmani și inamici, inclusiv Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover și James Garretson, se întorc pentru un alt sezon de crimă, haos și nebunie, se arată în sinopsisul producției.

Joe Exotic este un fost proprietar de grădină zoologică din Oklahoma, numită inițial “The Garold Wayne Exotic Animal Memorial Park”, cunoscută mai apoi drept “GW Zoo”. Bărbatul a început prin a adăposti feline abandonate, mai ales tigri, apoi și-a crescut afacerea, ajungând să facă turnee cu puii de tigri și spectacole de magie. A atras atenție presei și a început să facă reality show-uri. Ulterior a fost implicat în mai multe scandaluri, iar în prezent își ispășește pedeapsa de 22 de ani în închisoare, după ce a complotat ca rivala lui în afaceri să fie ucisă.

CITEȘTE ȘI: Netflix a făcut public topul celor mai vizionate producții ale sale

Top 10 cele mai vizionate seriale de pe Netflix (Video)

Foto: Netflix