Cererea lui Amber Heard de anulare a procesului pe care i l-a intentat Johnny Depp a fost respinsă

De: Ana Obretin / 04.05.2022, 12:03
Cererea lui Amber Heard de anulare a procesului pe care i l-a intentat Johnny Depp a fost respinsă

Judecătoarea care prezidează procesul intentat pentru defăimare de Johnny Depp fostei sale soții, Amber Heard, a respins solicitarea de anulare a acestuia depusă de avocații actriței în vârstă de 36 de ani.

După trei săptămâni de litigii la o instanța din Fairfax, lângă Washington, judecătoarea Penney Azcarate a respins solicitarea care arăta că vedeta francizei „Pirații din Caraibe” nu a furnizat dovezi privind acuzația de defăimare.

CITEȘTE ȘI: Moment viral cu Johnny Depp, care a desenat ceva în timpul procesului cu Amber Heard (VIDEO)

Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiuni sexuale, în debutul unui nou proces

Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

„Instanța ar trebui să accepte această moțiune de casare din cauza dovezilor copleșitoare că el a fost, de fapt, cel care a agresat-o pe Amber”, a spus avocatul actriței, Ben Rottenborn.

Avocatul lui Johnny Depp, Benjamin Chew, a cerut, la rândul său, judecătoarei să respingă cererea, spunând că Amber Heard „este agresorul în acea sală de judecată”. Această cerere, obișnuită în sistemul juridic american, este rar acceptată, potrivit The Hollywood Reporter.

Azcarate a considerat că există suficiente elemente pentru a continua procesul și a lăsa celor șapte jurați puterea de a decide rezultatul plângerii.

Johnny Depp, în vârstă de 58 de ani, spune că fosta lui soție i-a distrus reputația și cariera după ce a scris un articol de opinie în Washington Post, în 2018, în care ea s-a descris ca fiind o victimă a abuzului domestic, fără a-i cita numele fostul ei soț. El cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

Actorul, care a depus mărturie timp de patru zile, neagă să fi ridicat vreodată mâna asupra fostei sale soții, asigurând că ea a fost cea violentă. Amber Heard a contraatacat și cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari, susținând că a suferit „abuz fizic și agresiuni” înainte și în timpul căsătoriei lor tumultuoase, care a durat doar doi ani, din 2015 până în 2017.

CITEȘTE ȘI: „Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Foto: Profimedia Images