Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiuni sexuale, în debutul unui nou proces

De: Ana Obretin / 13.04.2022, 13:50
Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiuni sexuale, în debutul unui nou proces

Un proces pe care Johnny Depp i l-a intentat pentru defăimare fostei sale soții, Amber Heard, a început la o instanță din statul american Virginia, iar unele dintre informațiile făcute publice sunt înfiorătoare.

Actrița, care va putea fi văzută în curând în „Aquaman 2”, îl acuză, printre altele, pe Depp de violență fizică și de agresiune sexuală. Tabăra actorului nu a întârziat să răspundă.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

„Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Procesul urmează unuia împotriva tabloidului britanic The Sun, pe care Johnny Depp l-a pierdut în toamna anului 2020.

De data aceasta, Johnny Depp i-a intentat proces lui Amber Heard pentru că l-a acuzat de violență într-un articol publicat de ea în Washington Post, în decembrie 2018, potrivit Variety.

Johnny Depp ar fi agresat-o sexual pe Amber Heard, potrivit avocaților actriței

Pentru a demonstra că nu este vorba despre defăimare, avocații lui Amber Heard au descris presupuse violențe suferite de actriță în timpul căsătoriei cu Johnny Depp, care s-a încheiat în 2016, la doar un an de la nuntă. În primele declarații, transmise în direct pe Youtube și în prezența celor două vedete de cinema, Elaine Bredhoft, avocata lui Amber Heard, a făcut acuzații grave la adresa lui Depp. „Veți vedea mesaje cu adevărat îngrozitoare de la Johnny Depp despre părerea lui despre Amber Heard. El a jignit-o îngrozitor. A jurat că o va vâna și o va face să cunoască umilirea la nivel global”, a explicat avocata.

Ea a mai spus că Johnny Depp ar fi lovit-o de mai multe ori pe Amber Heard. Dar acesta nu este cel mai șocant lucru. Potrivit lui Elaine Bredhoft, Johnny Depp ar fi agresat-o fizic și sexual pe Amber Heard în timpul unei șederi în Australia, după ce a luat „8 până la 10 tablete de ecstasy”. „Următoarele trei zile au fost un ciclu de violență. Ea a încercat să-l calmeze, să-i dea de mâncare, dar el delira, era paranoic (…) Este oribil că s-au întâmplat lucruri. I-a rupt cămașa de noapte, a trântit-o de bar, a aruncat multe sticle în ea, a târât-o pe podea, a lovit-o… A spus că o va ucide, că o urăște și a agresat-o sexual cu o sticlă de băutură”, a spus avocata.

„Dovezile vor arăta că, de ani, tot ce și-a dorit domnul Depp a fost să o umilească pe Amber, să o vâneze, să-i distrugă cariera”, a adăugat J Benjamin Rottenborn, celălalt avocat al actriței.

Amber Heard spune o minciună și o acoperă cu alte minciuni, potrivit avocaților lui Depp

Camille Vasquez, avocata lui Johnny Depp, a răspuns acestor acuzații spunând că Amber Heard a fost violentă cu actorul. Aceasta a spus că Heard ar fi aruncat în Johnny Depp cu o sticlă de vodcă, ce i-ar fi cauzat o tăietură la deget acestuia. „Dovezile vor arăta cine este domnișoara Heard”, a declarat apoi avocata, adăugând: „Logica și dovezile vă vor arăta că totul este o minciună. Amber Heard spune o minciună și o acoperă cu alte minciuni într-un mod care se schimbă, evoluează și devine din ce în ce mai dramatic” a încheiat ea.

Procesul, în care Depp i-a cerut despăgubiri de 50 de milioane de dolari fostei soții, pentru că acuzațiile acesteia i-au distrus cariera, este de așteptat să dureze 4 – 6 săptămâni.

CITEȘTE ȘI: Johnny Depp susține că este boicotat de Hollywood

Johnny Depp, premiat pentru întreaga carieră la San Sebastian

Foto: Profimedia Images